19.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Pišek i kći nastavljaju pretrage u Beogradu: Krim policija me zvala, ide...

Pišek i kći nastavljaju pretrage u Beogradu: Krim policija me zvala, ide tužba odgovornima

Nakon što se prije deset dana s mlađom kćeri Unom Sofijom (6) otrovala ugljičnim monoksidom u svom stanu u centru Zagreba, Nikolina Ristović ex Pišek (48) živjela je u hotelu. U svoj dom se više od straha nije htjela vratiti. Nije ni mogla.

– Cijeloj zgradi je sad već isključen plin tako da je život tamo potpuno nemoguć – kaže televizijska voditeljica. U hotelu je posljednjih desetak dana, no uskoro se vraća u Beograd.

– Bit ću tamo sljedećih desetak dana. Da malo za promjenu živim u kući. Kaotično mi je živjeti u hotelu, a u Beogradu ću nastaviti s pretragama – govori televizijska voditeljica. Nakon otrovanja ugljičnim monoksidom ona i kći završile su u bolnici.

– Rekli su mi da su mi pluća sad starija od moje dobe iako sam nepušač i u sportu sam. To je izvještaj rendgena nakon Hitne. Osjećam kratak dah i pliće dišem. Moram provjeriti i srce jer sam imala promjene na nalazu. Imam tahikardiju. Ugljični monoksid je plin koji se veže u krvi umjesto kisika i distribuira po vitalnim organima. Pluća i srce prvi nastradaju. Bila sam jako otrovana. Taj ugljični monoksid izađe iz krvi brzo, ali ostaje trajna šteta na organima. Una je imala nepravilnosti na EEG-u – rekla je tad Nikolina.

Trenutačno je, kaže, OK, iako će na daljnjim pretragama još vidjeti koliko su joj oštećena pluća.

– Prvih nekoliko dana sam zaboravljala stvari, ali sad sam OK. Subjektivan osjećaj je manje više OK – govori Nikolina. Dok se s njom razgovaralo, zvali su je iz policije.

– Krim policija utvrđuje kvalifikaciju krivičnog djela. Kroz nekoliko dana će se sve znati. A onda ću i ja stisnuti s tužbom odgovorne – zaključila je, prenose 24sata.

Pišek i kćer našli su u nesvijesti u Zagrebu: Otrovale smo se plinom, krim policija istražuje

Najnovije

Još iz rubrike