7.5 C
Zagreb
Naslovnica Sport Iznenađujuća, ali očekivana vijest iz Hajduka: Kapetan Caktaš prebačen u drugu momčad!

Iznenađujuća, ali očekivana vijest iz Hajduka: Kapetan Caktaš prebačen u drugu momčad!

Mijo Caktaš je svoje za Hajduk odigrao! Vijest je to koju je potvrdio novopridošli sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Ovakav razvoj događaja za neke koji ne prate toliko detaljno će možda predstavljati iznenađenje s obzirom da se radi o kapetanu i najboljem strijelcu Splićana, međutim rasplet je to koji se itekako dao naslutiti još poslije izjave predsjednika Lukše Jakobušića, koji je nedugo poslije dolaska na tu poziciju rekao kako neće dozvoliti da igraju oni igrači koji nemaju potpisan ugovor.

“Kada sam došao rekao sam da ću pričati sa svim igračima. Predsjednik je najavio, a igrači koji nemaju ugovor nego do ljeta će biti prebačeni u B momčad. Caktaš nam je važan igrač. Kada smo pričali s njim, uvijek je govorio da ne želi ostati. Pokušali smo mu pronaći što više opcija. Imali smo nekoliko ozbiljnih ponuda za njega, ali njegovi zastupnici nisu bili za to. Pokušali smo nakon toga produžiti s njim ugovor na još godinu dana, ali bio je jasan da ne želi produžiti. Nije želio spustiti ni euro od sadašnjeg ugovora. Moramo prihvatiti njegovu želju. Naša je želja zaštititi Hajduk”, izjavio je sportski direktor Nikoličius, prenosi Dalmatinski portal.

Caktaš prema sadašnjem ugovoru zarađuje 40.000 eura mjesečno, a na pitanje koliko su mu nudili u novom, Nikoličius je odgovorio:

“Nije u redu pričati o konkretnim ciframa. To su povjerljive informacije, ali nudili smo mu produženje ugovora do ljeta 2022. godine.”

Znači li to da su Caktaš i Bassel Jradi prebačeni u drugu momčad?

“Da, još uvijek su otvoreni transferi u nekim zemljama poput Rusije, Poljske, Norveške. Kao što je Adam otišao u Osijek, tako je moguće da i netko od njih ode”, istaknuo je Nikoličius.

Osim Caktaša i Jradaija, u drugu momčad prebačen je i Božo Mikulić, 24-godišnji stoper koji se prošlo ljeto vratio s posudbe iz Slaven Belupa i kojem također ovog ljeta istječe ugovor, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike