5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nina Kraljić dobila novčanu donaciju od Bandića koju je sama tražila: Iz...

Nina Kraljić dobila novčanu donaciju od Bandića koju je sama tražila: Iz Grada Zagreba objasnili da je to unikatni etno projekt

Nini Kraljić je odobreno 10.000 kuna donacije za snimanje videospota za njezinu pjesmu “Rijeka” koju je pjevala na Dori.

Nina Kraljić nakon drame s Dorom i odbijanjem da čestita pobjednici Albini Grčić, ima u planu snimanje videospota za pjesmu “Rijeka” s kojom je htjela predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

Kako piše Jutarnji list, pjevačica je dobila pomoć za financiranje tog poduhvata od Grada Zagreba. U zaključku od 27. siječnja koji je potpisao gradonačelnik Milan Bandić, Nini, odnosno tvrtki Romulić d.o.o. dodijeljeno je 10.000 kuna donacije iz proračuna naše metropole.

Jutarnji list tvrdi kako je saznao da je Kraljić osobno tražila sufinanciranje videospota koji je nazvala “etno projektom”. “Izvješćujemo vas kako je slijedom zamolbe navedene glazbenice Gradski ured za kulturu sufinancirao taj etno projekt”, potvrdila je pročelnica Gradskog ureda za kulturu Milana Vuković Runjić za Jutarnji list.

Vuković Runjić je istaknula da je riječ o unikatnom projektu nagrađivane glazbenice koji njeguje i promiče hrvatsku kulturnu baštinu kroz etno elemente u zvuku i glazbi. Objasnila je da će 10.000 kuna biti uzeto iz plana sredstava za financiranje javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2021.

Za Jutarnji list je sve komentirao i Mario Romulić iz tvrtke Romulić d.o.o. koja će producirati spot.

“Cijeli je projekt još u fazi planiranja. Ideja je da Nina i njezin bend budu u planinama, no kako će sve izgledati u konačnici, još ovisi i o sponzorima. Nina mi je rekla da dio sredstava stiže od Grada Zagreba, no ne mogu govoriti o financiranju jer je zadatak moje tvrtke sama produkcija projekta i nemamo veze s financijskim planom”, pojasnio je.

Inače, pjevačica je nakon sukoba oko Dore zbog svojih statusa, maknula svoje profile s društvenih mreža, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike