-2.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Kantautor Đorđe Balašević završio u bolnici, ima upalu pluća

Kantautor Đorđe Balašević završio u bolnici, ima upalu pluća

Kantautor Đorđe Balašević primljen je na Infektivnu kliniku zbog upale pluća, doznaje portal Nova.rs.

Prema trenutno dostupnim informacijama, Balašević se desetak dana liječio kod kuće sa simptomima upale pluća.

Ipak, kada mu se stanje pogoršalo, preventivno je primljen u beogradsku Infektivnu kliniku.

Podsjetimo, 67-godišnji Balašević je sredinom studenog 2019. doživio infarkt. Tada je hospitaliziran i ugrađeni su mu stentovi. Novosadski pjevač potom je otkazao neke svoje koncerte i fokusirao se na zdravlje.

Mjesec dana kasnije, Balašević se putem Facebooka svoje kćeri Jelene Bebe obratio javnosti.

„Bio sam u maloj nekoj frkici, žao mi je što sam morao odgoditi koncert u Kragujevcu. Novinari obično puno pretjeruju, ali ovaj put nisu puno pretjerali. Bio sam u bolnici četiri dana, nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo su me dotjerali. Prvi put mi je netko nešto stavio, uvijek ti liječnici nešto vade, ovaj put su mi stavili četiri stentića”, rekao je tada.

„Rekli su mi da ću moći trčati, no ja ne vjerujem u to. Nemojte me pitati jesam li dobro, jer neću više nikad biti dobro zato što imam 100 godina. No nadam se da ću moći nastaviti tamo gdje smo stali i da još neko vrijeme neću dobiti ulicu u Novom Sadu”, uspio se malo i našaliti s cijelom situacijom.

“Tu se oporavljam u našem dvorištu uz pomoć svoje obitelji”, poručio je 2019. pjevač kojemu se sada zdravstveno stanje ponovno pogoršalo, kako sada izvještavaju srbijanski mediji.

Balašević je već 40 godina u braku s Oliverom (61) u kojem su dobili troje djece, kćeri Jovanu i Jelenu te sina Aleksa. Oliveri je njezin suprug čak posvetio i pjesmu “Provincijalka” u kojoj Đorđe opisuje kako se zaljubio u djevojku iz Zrenjanina. Zaprosio ju je preko telefona te su se vjenčali kada se Đorđe vratio iz vojske, šest mjeseci nakon što se rodila njihova druga kći Jovana, prenosi Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike