12.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ćiro ima već treću verziju priče o svom navodnom cijepljenju, sad kaže...

Ćiro ima već treću verziju priče o svom navodnom cijepljenju, sad kaže da su ga zvali iz Vlade

Miroslav Ćiro Blažević za RTL je kazao da se cijepio protiv koronavirusa u Zagrebu, nakon što je jučer izjavio da se cijepio u Srbiji, a ranije danas ustvrdio da tome ipak nije bilo tako te da se uopće nema namjeru cijepiti.

– Malo Srbija, malo Zagreb. Naravno, u Zagrebu sam se cijepio. Ja pripadam ugroženoj skupini – kazao je Ćiro.

– Morao sam na neki način ismijati one koji su prikucali uza zid ljude koji su se cijepili. I onda sam rekao da se malo našprdam s vama. Kulminacija svega je bila kako je gospođa Alemka mogla majku cijepiti – kazao je.

Kazao je da se cijepio redovnim putem.

– Mene su iz Vlade zvali da se cijepim jer je bila neka konfuzija da se ljudi neće da cijepe pa ako se njihov Ćiro cijepi, onda nema razloga da se ne cijepe. Zvao me odgovorni za šport. Čujte, ja imam neke principe koje ćete vi razumjeti. Nema razloga da ja sada. ako me netko pozove da morate reći, onda ću reći – kazao je Ćiro.

– Prošao sam zahvaljujući svom poslu cijeli globus. Upoznao sam mnogo pametnih, manje pametnih i glupih. Svi oni koji neće da se cijepe su glupi – kazao je Ćiro Blažević.

Iz Vlade su za RTL potvrdili da su bivšeg izbornika zvali iz Ministarstva sporta i najavili su mogućnost cijepljenja zajedno sa skupinom drugih javno poznatih sportaša u godinama u sklopu promocije cijepljenja. No, od takve promocije se odustalo zbog nestašice cjepiva u siječnju, pa iz Vlade poručuju da ne znaju u čijem aranžmanu i gdje se cijepio Ćiro Blažević, prenosi Jutarnji.

Ćiro Blažević otkrio što stoji iza priče da se cijepio u Srbiji: Dijete, tebi ću reći. Kunem se mrtvom majkom Katom da ti ne lažem

Ćiro: Išao sam u Srbiju po rusko cjepivo! Svaki dan sve više nalikujem Putinu, odlično je

Najnovije

Još iz rubrike