6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ugledni psihijatar i kandidat za gradonačelnika Zagreba izvukao se iz COVID bolnice

Ugledni psihijatar i kandidat za gradonačelnika Zagreba izvukao se iz COVID bolnice

Ugledni psihijatar i kandidat za gradonačelnika Zagreba Herman Vukušić izvukao se iz COVID bolnice i oglasio na fb-u:

“Dragi moji FB prijatelji, svi vi koji ste me bodrili, podržavali i molili se za mene, želim vam se od srca zahvaliti za sve i izvijestiti vas da sam danas, nakon skoro tri tjedna hospitalizacije, otpušten kući, korona negativan, uz visoki titar antitijela🙂

Hvala od srca cijelom osoblju Odjela za zrakoplovnu medicinu KB Dubrava, posebno mojem ordinarijusu dr. Saši Srići, kolegicama i kolegama Piskač, Kovačević, Malnar, Čikara, Lucijanić, Jakšić, Bistrović,Tješić, Drinković, kao i ravnatelju Lukšiću te prof. Greguroviću.

Veliko 💛 ide i dragim sestrama Biljani Šego, Brigiti, Zrinki, Goranki, Danijeli, Mari, Savki, tehničarima Tomislavu i Kikiju, kao i fizioterapeutu Tomi, te ostalom medicinskom i pomoćnom osoblju.

U proteklih dvadeset dana brinuli ste o meni kao da sam vaš rođeni i s praga ozbiljnih zdravstvenih komplikacija vratili me među žive.

Još jednom vam veliko hvala i oprostite ako sam nekoga izostavio❤💛❤”, napisao je Vukušić.

Poznati psihijatar pisao ministru Berošu o očaju u COVID-19 bolnici: Toliko očajno da nema dosta ni čaja, topla voda je problem….

Ugledni psihijatar i kandidat za gradonačelnika iz COVID-19 bolnice: Ako preživim reći ću i što mislim o našim “velikim vođama”

Najnovije

Još iz rubrike