4.5 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Cijepio se i župan Koren, pozvala ga šefica Zavoda

Cijepio se i župan Koren, pozvala ga šefica Zavoda

Županijska epidemiologinja Draženka Vadla otkrila je na konferenciji za novinare da se reda cijepio i koprivničko-križevački župan Darko Koren.

Naime, cijepljenje opće populacije, kada je i Koren primio dozu Pfizerova cjepiva, provodilo se 6. veljače u Koprivnici.

”Na punktu u Koprivnici ja sam osobno pozvala gospodina župana koji je bio tamo da se cijepi”, rekla je Vadla i upozorila da će se uvijek događati da dio osoba ne dođe, iako su naručene na cijepljenje, pa se tada cijepi osoba koja se tamo zatekne, a nije bila na listi.

Kaže kako će se uvijek događati da dio osoba koje su pozvane iz različitih razloga ne dođe na cijepljenje, pa će se onda cijepiti netko tko se tamo zatekne, a nije bio na listi, javlja Danica.hr.

Koren je dobio cjepivo tvrtki Pfizer-BioNTech za koje se navodi kako ima najbolju zaštitu.

Da se doista cijepio, potvrdio je i župan Darko Koren koji je naglasio kako je “put do pakla popločen najboljim namjerama”.

“Rekao sam odmah da ću se cijepiti i da se ne želim medijski eksponirati. Tako je bilo prije nekoliko dana. Nakon svih ministara, saborskih zastupnika i nekih mojih kolega župana, i ja sam se cijepio”, rekao je Koren u ponedjeljak, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike