Vuco: Mojoj su kćeri namjerno diskvalificirali plesače, a onda su poremetili zvuk. To je bojkot

HRT

Kći legendarnog pjevača Siniše Vuce (49), Brigita Vuco (22), s pjesmom ‘Noći pijane’ zauzela je pretposljednje, 13. mjesto na ovogodišnjoj Dori.

No i prije samog natjecanja proživljavala je dramu. Naime, ostala je bez plesača zbog, kako se doznalo, neopreza s testovima za koronu.

– Plesači Brigite Vuco nisu na vrijeme dostavili valjanu potvrdu o testiranju i stoga neće nastupiti na Dori, nego će Brigita nastupiti sama – javili su s HRT-a.

Sada se oglasio Brigitin otac Vuco.

– Mojoj su kćerki namjerno diskvalificirali plesače, a nakon što su na vrijeme napravili novi test na koronu opet im nisu dozvolili nastup. Također, nisu dopustili ulaz ni stilistima, koji su isto imali negativan nalaz. Na generalnoj probi je zvuk bio odličan, a na finalnom izvođenju su u Brigitinim slušalicama poremetili odnose, tako da nije imala pravu predodžbu zvuka. To je bio očiti bojkot. Kada Brigita za dva tjedna u inozemstvu snimi video spot u kojem će biti plesači, publika će u punini osjetiti pjesmu ‘Noći pijane’ – ispričao je Vuco za Večernji list i dodao da mu nije jasno kako Brigitu nisu niti jednom pokazali u Green Roomu, nakon izvedbe pjesme.

Nama je ranije detalje incidenta ispričao Bepi Valentine, jedan od dvojice plesača.

– U Opatiju smo došli u srijedu kasno navečer. U četvrtak ujutro smo odmah išli raditi testove na koronu u riječkoj bolnici, koje smo čekali 12 sati. Brigita je uspjela ući u dvoranu u Opatiji i odraditi tonsku probu, imala je brzi test napravljen – rekao je.

No, u međuvremenu, kako tvrdi plesač Bepi, Brigitu Vuco zvala je urednica Dore, Uršula Tolj (47), i rekla joj da su joj ‘plesači diskvalificirani zbog testa na koronu’. Plesači su s negativnim testom u petak ujutro došli pred dvoranu u Opatiji u kojoj se održavala proba.

– Pokušali smo doznati u čemu je problem. Imali smo negativne testove u rukama. Zaštitari nas nisu pustili unutra jer nismo imali propusnicu. Došao je producent Domijan i rekao ‘Izbacite ih van’. Molili smo ih da nam objasne u čemu je problem. Producent je samo ponavljao ‘Ne može’. Zaštitari su nas izvukli van iz dvorane. Kao da smo kriminalci. Mi smo u šoku. Preklinjali smo da nam kažu u čemu je problem. Sa suzama u očima – kazao je plesač Bepi.

Pokušalo se stupiti u kontakt s Brigitom, no nije se javljala na mobitel, pišu 24sata.

Policija i epidemiolozi upali u hotel s natjecateljima: Netko je lažirao test na koronu?!

Share This Article