-1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nina Kraljić oglasila se poslije Albinine pobjede: Mene je jako teško pobijediti,...

Nina Kraljić oglasila se poslije Albinine pobjede: Mene je jako teško pobijediti, ali sve znam i sve mi je jasno

Nina Kraljić je s pjesmom “Rijeka” završila na drugom mjestu na Dori, a na društvenim mrežama je poručila svojim obožavateljima da se ne brinu “jer se sve znalo”.

Nina Kraljić na Dori je u subotu navečer nastupila s pjesmom “Rijeka”, koja je završila na drugom mjestu. Nakon što je pobjedu odnijela Albina s pjesmom “Tick-Tock”, Kraljić se o svemu oglasila na društvenim mrežama.

“Nina kako se osjećaš? Mix ti je bio najgori i nismo doslovce mogli zvat za tebe jer je javljalo da broj ne postoji i očito je da su te s razlogom stavili kao prvu izvedbu. Što misliš o organizaciji i jel istina da si slušala u vlastite in ear slušalice pjesmu tick tock, a ne svoju na vlastitoj tonskoj probi prvih 15 minuta?”, napisala je na Facebooku, a poruku je ostavila i na Instagram storyju.

“Ljudi, hvala na svemu i što ste glasali za nas. Čujem da je naš broj bio nepostojeći, miks je bio vrlo zanimljiv. Sve smo znali, kad smo bili stavljeni prvi, a ždrijeb ne postoji, tako da nemojte se uzrujavati. Teže je pobijediti na Dori, nego na Eurosongu, što isto puno govori. Pratite naš projekt, bit će još ovakvih pjesama Mene je jako teško pobijediti, ako kužite na što mislim. Šaljem vam veliku pusu”, poručila je Nina, koja je prije 2016. godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom “Lighthouse”, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike