-0.8 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo VIDEO Zekanović otišao iz emisije sa srbijanskim političarima: HV je pobijedio u...

VIDEO Zekanović otišao iz emisije sa srbijanskim političarima: HV je pobijedio u ratu i vas, i sve četnike otjerao daleko od Hrvatske

Hrvoje Zekanović iz redova Hrvatskih suverenista smatra da je pozdrav “Za dom spremni” legitiman, a u emisiji Crvena linija rekao je da se to ne može uspoređivati s fašizmom i nacionalizmom u Srbiji i Republici Srpskoj. U razmjeni stavova nije htio sudjelovati ni dvadeset minuta. Gosti su bili i Srđan Mazalica, predstavnik SNSD-a u Skupštini RS i Brajan Brković iz SSP-a.

“Meni je u neku ruku drago da ste me pozvali u ovu emisiju da čujem suludost koja dolazi s Istoka. Vi možete i jedan i drugi pjevati borbene jer je hrvatska vojska u Domovinskom ratu, u oslobodilačkoj akciji Oluja i drugim oslobodilačkim akcijama, pobijedila u ratu i vas, i sve četnike, otjerala daleko od Hrvatske. Ja ovu emisiju napuštam. Doviđenja i samo se sjetite Oluje”, rekao je hrvatski političar, obraćajući se dvojici drugih gostiju – Srđanu Mazalici, zastupniku SNSD-a u Skupštini RS i Brajanu Brkoviću iz SSP-a.

Najnovije

Još iz rubrike