9.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nina Badrić objavila ljubavni oglas: Samo cijepljeni Pfizerom

Nina Badrić objavila ljubavni oglas: Samo cijepljeni Pfizerom

Nina Badrić dobro je nasmijala pratitelje na Instagramu objavom kakvi se danas kriteriji traže prilikom pronalaska partnera.

– 60 godina, situiran i cijepljen Pfizerom traži srodnu cijepljenu dušu. Cijepljene Astrom i Sputnikom ne dolaze u obzir, napisala je Nina u šaljivom oglasu.

Nina je prošlog mjeseca objavila još jedan takav oglas, u kojem je stajalo: “Molim onog koji mi je u mladosti rekao: ‘Bit ćeš moja, makar i u staračkom domu’, da se priprema polako”. Taj status također se podijelio društvenim mrežama, a komentirale su ga brojne poznate osobe poput Marijane Batinić, Ecije Ojdanić, Nataše Janjić i drugih.

Inače, Nina se nedavno na društvenim se mrežama oglasila oko problema s krađom identiteta. Naime, već neko vrijeme internet je prepun oglasa s njezinim likom, a ona oštro poriče da ima veze s proizvodima koji se prodaju. “Ljudi! Ne nasjedajte na laži. Odričem se bilo kakve povezanosti s ovim oglasima kojih je pun internet.

Oni su lažni/fake kao i proizvodi koje prodaju. Ovo je internet kriminal”, započela je Badrić i dodala da ljudi zarađuju kradući fotografije koji su njezino vlasništvo te idu čak toliko daleko da izmisle intervju s njom. “Dotični ukradu fotografije koje su moje vlasništvo. Dotični izmisle interview sa mnom koji nisam dala. Dotični rade kriminal.

Vjerujem u vašu pamet”, napisala je Nina i nastavila: “Ne kupujte lažne tablete u kojima je tko zna što smiješano pa i ne znate što unosite u sebe. Hvala na pažnji”, zaključila je, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike