7.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Stanković objavio demanti gosta koji ga je oduševio: On demantira samog sebe

Stanković objavio demanti gosta koji ga je oduševio: On demantira samog sebe

Prošle nedjelje u gošće Aleksandru Stankoviću došao je putopisac Davor Rostuhar te je izjavio da ljubav nije vječna, a sada se poželio demantirati. Stanković je njegov demanti objavio na Facebook profilu.

“DAVOR ROSTUHAR DEMANTIRA SAMOG SEBE

Poštovani gospodine Stankoviću, gostujući u Vašoj emisiji 7.2.2021. izjavio sam da ljubav nije vječna. Dopustite mi molim Vas da se ispričam i da demantiram samog sebe. Izjavio sam to umišljajući si da mogu bar malo ublažiti nepravdu koju život nanosi onima koji vole pa voljenog izgube. Ako ljubav jest tako vječna, onda je i nepravedna, jer ljude sebično drži zatočenima. Kvragu, nek žive dalje, nek se ponovo zaljube, nek ponovo zavole! Jer što je vječnost, nego konačna mjera stvarima. U odnosu na nju, svega vrijednost se ogleda a u ovom životu, krhkom i prolaznom, malo što vrijedi toliko kao kad smo voljeni i kad volimo. Ima li, dakle, ičeg važnijeg, nego kad ljubimo? Kad s voljenom osobom provodimo trenutke u kojima sve drugo zastane nestane i nebitno postane Za te trenutke živimo. Oni su sve što imamo A u njima duboko u tim trenucima Gle Neka druga vječnost se nazire.

U Zagrebu 11.2.2021.

Podsjetimo, pri objavi Rostuhara kao gosta, Stanković nije krio oduševljenje. “Zavidim ovom čovjeku što je došao na tako genijalnu ideju da obiđe svijet i u razgovoru sa 120 parova pokuša doznati što je to ljubav. Baš sam zavidan što se toga sjetio on, a ne ja! No dobro. Ujedno se i radujem što ću ga ugostiti u nedjelju i što ćemo sat vremena pričati o tome.

Gost Davor Rostuhar.

Samo ljubav! Aco Stanković”, napisao je prošli tjedan.

Ovaj tjedan u goste mu dolazi kandidata HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike