10.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mirta Šurjak komentirala izjavu da će se skinuti gola zbog Hajduka

Mirta Šurjak komentirala izjavu da će se skinuti gola zbog Hajduka

Društvene mreže uistinu mogu biti opasne. Uz sve one lijepe stvari koje donose, nažalost, često su izvor širenja neistine ili mržnje. S tim se, na svojoj koži, upoznala i naša sportska voditeljica Mirta Šurjak. Naime, na Facebook stranici ‘1975 Hajduk Split’ osvanula je njezina fotografija uz navodnu njezinu izjavu, u kojoj govori kako će se skinuti gola, ako Hajduk donese tri pobjede. S obzirom na to da to nisu njezine riječi, reagirala je i sve ispričala za Tportal.

‘Zgrožena sam ovakvom zloupotrebom i plasiranjem laži mojih tobožnjih izjava. Želim da javnost zna da ovu ni sličnu krajnje ponižavajuće izjave nikada i nigdje nisam dala. Tako nešto graničilo bi s krajnjim neukusom i omalovažavanjem žena uopće i kluba koji se spominje. Za izjavu koju je objavila Facebook stranica reagirala sam odmah i upozorila autore. Tobožnja izjava skinuta je odmah ali nažalost neki je i dalje prenose kao autentičnu’, komentirala je za spomenuti medij.

‘Nažalost to je još jedan primjer što se sve u našem društvu dopušta na društvenim mrežama. I stoga ću zbog nanošene štete mojoj časti i ugledu biti prisiljena zatražiti pomoć od nadležnih institucija, koje će nadam se odraditi posao kako treba, kako se ovakve stvari ubuduće ne bi ubuduće ni događale ni meni osobno ni ostalim ženama. I ovo je jedan od primjera koje sam doživjela a koje potvrđuju svu istinitost spolne diskriminacije žena u našem društvu, a pogotovo onih izloženih javnosti’, zaključila je u spomenutom razgovoru.

Inače, Mirte u posljednje vrijeme neko vrijeme nije bilo na društvenim mrežama. Od Božića pa sve do početka ovog mjeseca se uopće nije oglašavala na svojim profilima. Jednomjesečno izbivanje Splićanke s društvenih mreža zabrinulo je mnoge, a neki su se čak pitali je li možda odselila iz Splita. Ispostavilo se da ništa od toga nije istina, već se vjeruje da je samo trebala odmor od društvenih mreža, što s vremena na vrijeme dobro dođe, prenosi Story.

Najnovije

Još iz rubrike