7.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Manekenku (47) pronašli mrtvu kraj ceste, ubili je s 18 metaka

Manekenku (47) pronašli mrtvu kraj ceste, ubili je s 18 metaka

Manekenka Rebecca Landrith pronađena je mrtva pored ceste u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji, javlja The New York Post. Imala je 47 godina. U džepu je imala papir s imenom Tracy Rollins, koji je inače vozač kamiona. Isti je muškarac ubrzo uhićen te optužen za teško ubojstvo i zlostavljanje leša.

Strani mediji pišu kako je mrtvozornik rekao da je Rebecca imala rane od metka na glavi, vratu, prsima i rukama, a tijekom obdukcije pronađeno je 18 metaka. Policija je pronašla mrlje od krvi i čahure u Rollinsovom kamionu, a on je pokušao očistiti svoje vozilo izbjeljivačem.

Uhićen je tri dana nakon što je pronađeno Rebecino tijelo, a policija vjeruje kako je manekenka ubijena nekoliko sati prije nego što su je pronašli. Istraga o razlozima ubojstva je u tijeku.

Inače, Rebecca je postigla uspjeh kao model, a 2014. bila je finalistica izbora za Miss Manhattana. Bila je i vrsna violinistica. Njezin brat George Landrith za strane je medije rekao kako posljednjih pet godina nije bila u dobrim odnosima s obitelji, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike