9.9 C
Zagreb
Naslovnica Sport Cindrić: Ja ću za reprezentaciju igrati i bez noge, a laži neću...

Cindrić: Ja ću za reprezentaciju igrati i bez noge, a laži neću komentirati i spuštati se na to

Super sam i jedva čekam da kvalifikacije za Olimpijske igre krenu, naglasio je Luka Cindrić (27), najosporivaniji igrač hrvatske rukometne reprezentacije.

On je u četvrtak s Barcelonom teže nego što se očekivalo pobijedio PPD Zagreb 37-33 u Ligi prvaka, a onda za RTL izjavio:

– Velik je izazov pred nama, detalji će odlučiti, ali vjerujem da ćemo izboriti Olimpijske igre.

On se našao na popisu novog izbornika Hrvoja Horvata za turnir u Montpellieru u ožujku, na kojem Hrvatska mora iza sebe ostaviti dvije od tri ugledne reprezentacije Francusku, Portugal ili Tunis. I prema onome što je pokazao protiv Zagreba – tri gola u 30 minuta – zdrav je i spreman.

– Svaki izbornik ima moju podršku, tu smo svi zajedno i to je put do uspjeha – rekao je Cindrić, a onda ponovio svoja očekivanja:

– Sigurno će ubrzati našu igru, to nam nedostaje. OK, treba naglasiti obranu, ali onda i zabijati lake golove jer teško je danas nekoga pobijediti igrajući šest na šest.

Nakon 15. mjesta na Svjetskom prvenstvu u Egiptu Horvat je smijenio fizioterapeuta Damira Kajbu, a ovaj je javno prozvao Cindrića da reketari reprezentaciju godinama. U četvrtak na utakmici – jer Kajba je fizioterapeut PPD Zagreba – su se izbjegavali.

– Ja ću i bez noge igrati za Hrvatsku, to je čast i svi koji trebaju, znaju kakav sam. A neke laži neću ni komentirati i spuštati se na taj nivo. Svatko od nas ponosno nosi hrvatski dres, za obitelj, koja je uvijek potpora, i za domovinu.

A sportsko društvo Barcelona u financijskoj je krizi i glavna je tema Lionel Messi.

– Njegov odlazak je glavno pitanje. Financijska kriza u klubu postoji, ali nije tako strašno koliko se piše. A Messi se zasitio i ja mislim da će otići – rekao je na kraju Cindrić za RTL, prenose 24sata.

Kajba: Cindrić već godinama reketari reprezentaciju i uništava dobru atmosferu. Ne zaslužuje igrati

Najnovije

Još iz rubrike