-1 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Napokon uhićen 48-godišnji pedofil koji je mamio djevojčice pa ih pipkao po...

Napokon uhićen 48-godišnji pedofil koji je mamio djevojčice pa ih pipkao po intimnim dijelovima. Roditelji su odahnuli, ali muči ih još jedna sumnja

Ma, to je prestrašno i za našu djecu i nas! Od ljeta ne možemo normalno živjeti pa svoje djevojčice pratimo u školu i iz škole, a svakog dana im ponavljamo da uvijek budu zajedno u grupama i da se ne odvajaju. Taj pedofil “ordinira” još od ljeta po trgovačkom centru gdje je naše curice, koje imaju 12 godina, pozivao na vožnju liftom jer je navodno radio kao zaštitar pa bi ih tamo pipkao po stražnjici i intimnim dijelovima tijela.

– No, onda je dobio otkaz i nastavio je svoje luđačke pedofilske radnje po naselju Dugiš i po Gradskom sportskom centru, gdje se curice igraju – kazuju mame učenica 6. razreda centralne makarske osnovne škole, a koje su zajedno s još oko 15 mama i tata zadnjih mjesec dana bile na razgovorima u PP-u Makarska jer su njihove djevojčice ili vidjele pedofila ili su bile žrtve napada.

Srećom, agoniji je, došao kraj jer su makarski policajci uhitili 48-godišnjaka, a kako su kazali iz PU splitsko-dalmatinske, policijski službenici Policijske postaje Makarska proveli su intenzivno kriminalističko istraživanje u odnosu na tri prijavljena događaja spolne zlouporabe.

Istraživanje je provedeno nad 48-godišnjakom, za kojeg je utvrđena sumnja da je od lipnja 2020. do 30. siječnja ove godine na području grada Makarska počinio ukupno sedam kaznenih djela “Spolna zlouporaba djeteta mlađeg od petnaest godina” iz članka 158. stavak 2. Kaznenog zakona te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

A kako je sve počelo još od lipnja u trgovačkom centru, ispričale su mame 12-godišnjakinja koje kazuju da ih je zaštitar pedofil, za kojeg misle da nije iz Makarske već iz Slavonije te da godinama živi u Makarskoj, pratio po cijelom centru, a jednu od djevojčica je uhvatio za stražnjicu, što se pokazalo točnim nakon pregleda videa s nadzornih kamera.

Potom se pedofil malo primirio, ali je prije mjesec dana počeo ordinirati po dječjem igralištu na Dugišu, gdje je hvatao curice po intimnim dijelovima tijela pa bi onda pobjegao. Isto se zadnjih dana događalo i na Gradskom sportskom centru na kojem ga je jedna od curica uspjela snimiti kamerom mobitela i odmah je nazvala svog oca.

Čim je otac došao na GSC, u daljini je vidio manijaka pa je počeo trčati za njim i od njega je bio udaljen 150 metara, ali grupa curica je vrištala: ”To je on, to je on”, tako da je nastao pravi metež pa je pedofil umaknuo zabrinutom tati.

– Djeca su nam u šoku i s grčem izlaze vani, a opet ih ne možemo stalno držati kući. Kada se pojavio nedavno na Gradskom sportskom centru pored ulaza u malu dvoranu, gdje su djevojčice čekale dostavu pizze, samo im se stvorio iza leđa, jednu od njih uhvatio za stražnjicu i dao se u bijeg pred razjarenim ocem curice, i to prema šumi iznad diskoteke “Petar Pan”. Prije dva tjedna na GSC-u je za stražnjicu uhvatio tri curice i pobjegao – kazuju zabrinute mame 12-godišnjakinja, koje su stalno u strahu jer djecu moraju pratiti na svakom koraku.

Međutim, u cijeloj toj groznoj situaciji pojavila se priča da nije riječ o samo jednom, već o dvojici pedofila, tako da roditelji makarskih osnovnoškolki još nisu mirni jer sumnjaju da je drugi pedofil još na slobodi, piše Slobodna Dalmacija.

Najnovije

Još iz rubrike