2.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Vuco o tome je li tukao suprugu: Ona je mene par puta...

Vuco o tome je li tukao suprugu: Ona je mene par puta istjerala iz kuće

Siniša Vuco izabran je ovog vikenda za predsjednika splitskog HSS-a i tim povodom za Večernji je izjavio: – Ja sam svoj cijeli život HSS-ovac. To je stranka starija od stotinu godina, s ogromnim političkim kapitalom i neizmjernom povijesnom važnošću. Stjepan Radić za mene je bio i ostao jedan od najvećih Hrvata ikad rođenih.

Osim toga, Krešo Beljak je veseljak kao i ja. Obojica smo impulzivni i energični, a to mi se sviđa, a mislim i da smo pošteni. Glazbenik je danas dao i intervju za N1 televiziju gdje je otkrio kako je vlasnik kuća u Trilju i Sv. Nedelji, a odgovorio je i na pitanje o obiteljskom nasilju i napisima kako je tukao suprugu. Novinar Elvir Mešanović pitao ga je je li istina da je tukao suprugu ili je izbacio iz kuće, a Vuco je odgovorio: – Znate što ću vam kazati, gospodine, istukao je jedno, a istjerao iz kuće drugo.

A onda je ona mene par puta istjerala i prije par dana smo slavili 25 godina braka. To je jubilej koji rijetko tko može postići… Znači, pričate s jednim od najkvalitetnijih supruga. Novinar Mešanović opet je pitao Sinišu Vucu je li udario svoju suprugu.

– Moja supruga je malo ljuta bila na mene… Normalno da je nisam udario, ona bi mene ubila brate, ona je Hercegovka, tko nju smije taknut. Ona zagalami na mene, ja na nju i to je sve. Ne bježim od odgovora na pitanje, a i institucije su rekle da tu nema ništa – kazao je Vuco. Dodao je kako svaki oblik nasilja treba oštro kazniti, pa tako i nasilje žena nad muškarcima, piše Večernji.

Vuco u pohodu na Split: U manje od 24 sata dobio sam toliko podrške… Idem u Zagreb od mog predsjednika i službeno tražiti da budem kandidat. Krešo Beljak je napravio vrhunski potez

Siniša Vuco je novi predsjednik splitskog HSS-a: Ovo je stranka mojih djedova, neću statirati

Najnovije

Još iz rubrike