17.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Tatjana Jurić otkrila da slavi rođendan, zbog fotografije koju je podijelila potaknula...

Tatjana Jurić otkrila da slavi rođendan, zbog fotografije koju je podijelila potaknula je lavinu reakcija

Tatjana Jurić je uz novu fotografiju koju je podijelila na Instagramu otkrila da slavi 39. rođendan.

Radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić svojom posljednjom objavom na Instagramu potaknula je lavinu komentara.

Podijelila je svoju fotku uz koju je otkrila da joj je rođendan, a njene godine mnoge su iznenadile.

“39 danas! Ili, možemo i ovako: za ravno 11, ako Bog da, imat ću 50! Slaviti, ljudi! Svaki novi dan slaviti treba. I kad nam je dobro, al’ i kad nam je ‘ružno’. Hvala svima koji su me već jutros razveselili!” napisala je voditeljica pored fotke na kojoj nasmiješena pozira na radnom mjestu u majici s grbom grada Zagreba.

“Ne izgledaš kao da ti je 39”, “Kao djevojčica”, “Predivna si Tajči”, pisali su joj pratitelji koji su je u kratkom roku, osim komplimentima, obasuli i čestitkama za rođendan.

Na radost mnogih, Tatjana se nedavno vratila na male ekrane, i to na Novu TV u kojoj je prije više od 15 godina započela voditeljsku karijeru, a sada ju gledamo u emisiji “Zdravlje na kvadrat”.

“Televizija je za mene puno više od pojavljivanja pred kamerama: rad na terenu, slaganje priče u montaži, sve ono ‘iza’ je i razlog zašto toliko volim televizijsku produkciju”; rekla je Jurić uoči prve epizode emisije koja je s emitiranjem započela 30. siječnja, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike