2.6 C
Zagreb
Naslovnica Gospodarstvo Ribić objasnio kako je kupio vilu na obroncima Medvednice, evo što kaže

Ribić objasnio kako je kupio vilu na obroncima Medvednice, evo što kaže

Nakon napisa portala Index o vili koju je kupio na obroncima Medvednice, oglasio se i sindikalac Vilim Ribić

‘U kuću u Gornjem Vrapču preselio sam se još 2016. Ja sam je kupio još 2015. u roh bau fazi. Sindikatov stan u kojem sam do tada živio prodan je prošle godine, i to za 68 tisuća eura, dok je bio kupljen za 50 tisuća eura, a od kada sam se iselio nisam ga koristio ja već drugi čelnik Sindikata povremeno’, kaže Ribić za Jutarnji list.

‘Sve je savršeno čisto. Radim 30 godina i ova kuća je danas moja jedina imovina. Imam još godinu dana do mirovine i da imam ikakvog putra na glavi bio bi sakriven u mišjoj rupi, a ne bih ulazio u konflikte s domaćim imperijama. Stambeni prostor u kući velik je 98 četvornih metara, dok je u razini zemlje podrum. Za sve imam račune, majstori mi se ponekad smiju jer ništa ne želim platiti ‘na crno’ jer znam da od PDV-a žive naši članovi, a oni su i jedini kojima ću podnijeti izvješće o kupovini te kuće’, kaže Ribić.

Portal Index objavio je i kupoprodajni ugovor iz kojeg je vidljivo da je Ribić kuću kupio za cijenu, kako je objavio portal Index, od 90 tisuća eura, prenosi N1.

Detalji Ribićeve vile: Jeftino ju dobio od čovjeka čije tvrtke godinama grade stanove za sindikate

Najnovije

Još iz rubrike