2.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nakon što mu je obiteljska kuća oštećena u potresu, Valentića su snašle...

Nakon što mu je obiteljska kuća oštećena u potresu, Valentića su snašle nove nevolje

Fitness trener i glumac kojeg pamtimo po ulozi u seriji “Zabranjena ljubav” Mario Valentić zamolio je za pomoć svoje Facebook prijatelje. Naime, netko mu je ukrao dva bicikla i Mario je na ovoj društvenoj mreži podijelio video snimku sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi kako dvije osobe iznose bicikle koje su u njegovom vlasništvu iz zgrade u kojoj živi.

– Dva gelipterčića kradu naša 2 bicikla.

Možda ih skužite u gradu… – napisao je Mario uz video i dodao kako je sve prijavio policiji. Krađa se dogodila u nedjelju u popodnevnim satima i nakon što mu je roditeljima kuća stradala u potresu koji je pogodio Petrinju i okolicu 29. prosinca prošle godine, ovo je još jedna nevolja koja je snašla Valentića. Za vrijeme potresa njegov sin Niko bio je kod njegovih roditelja u Petrinji i Mario je brzo došao u Petrinju i odmah je počeo roditeljima pomagati na sanaciji kuće.

Dobročinitelji iz Novog Marofa njegovim roditeljima su ubrzo ustupili kamp kućicu kako bi imali gdje spavati.

– Hvala ovim divnim ljudima iz Novog Marofa (koje ne poznam) na posudbi kampice za mamu i tatu da mirnije pajke. Hvala i Juraju Šebalju na inicijativi – napisao je Mario nakon što im je stigla kamp kućica. Početkom siječnja uputio je svima i čestitku za Novu godinu i zahvalio se svima koji su priskočili u pomoć njegovoj obitelji.

– Iskoristio bih ovu priliku da najiskrenije zahvalim svima onima koji su konkretno pomogli i mojoj obitelji i svim Petrinjcima te ljudima s područja Sisačko-moslavačke županije, kao i svima koji su iskazali dobru volju i želju za pomoći. Te pomoći će trebati sigurno još puno u narednim mjesecima. Veliko hvala ljudi na tome, da ne nabrajam pojedino svakoga. Želim vam svako dobro svaki dan u novoj godini – kazao je Mario, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike