13.6 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska VIDEO Uhićen carinik Luke Ploče, bio je dio lanca preprodaje kokaina

VIDEO Uhićen carinik Luke Ploče, bio je dio lanca preprodaje kokaina

Uhićena je i peta osoba iz zločinačkog udruženja koja je preprodala najmanje 146 kg kokaina od čega su stekli imovinsku korist od najmanje 32 milijuna kuna. Radi se o 50-godišnjem cariniku Luke Ploče.

Jučer 8. veljače u popodnevnim satima, na području Metkovića uhićena je još jedna osoba, javila je policija koja je krajem siječnja uhitila tri hrvatska i jednog talijanskog državljanina te protiv njih podigla kaznene prijave. Talijan je u pritvoru još od lipnja od kad je policija u njegovom autu našla 25 kilograma kokaina.

Posljednji uhićeni je 50-godišnji carinski službenik koji je bez pregleda propuštao kontejnere u kojima se nalazio kokain.

“Protiv osumnjičenog 50-godišnjaka je Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta podnesena kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u svezi kaznenog djela Počinjenje kaznenog djela u sastavu zločinačkog udruženja, te je tijekom današnjeg dana predan pritvorskom nadzorniku”, javila je policija koja je objavila i video privođenja, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike