10.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Pišek i kći se otrovale jer je dimovodna cijev bila odvojena od...

Pišek i kći se otrovale jer je dimovodna cijev bila odvojena od plinskog fasadnog aparata

Policija je objavila da su se Nikolina Pišek i njezina kći Una (5) jučer otrovale ugljičnim monoksidom u njihovom stanu u Zagrebu najvjerojatnije jer je dimovodna cijev u potpunosti bila odvojena od plinskog fasadnog aparata.

Podsjetimo, Pišek i njezina kći su u noći sa subote na nedjelju završile u bolnici radi trovanja, a vatrogasci su u kući izmjerili sedam puta veću dozu plina od dozvoljene.

Nikolina se oko 20 sati čula s Vidojem, koji je zbog posla u Beogradu. Tada mu je rekla da je došla s kćeri iz grada te da će zajedno gledati film i odmarati. Potom je Nikolina pozvala supruga oko jedan sat u noći i rekla da njihova kći Una povraća i ima jaku glavobolju. Tada mu je rekla da se ni ona ne osjeća najbolje. Vidoje je savjetovao da odmah odu kod doktora, što je Nikolina poslušala – ispričao je izvor blizak obitelji za srpski Blic.

Nekoliko minuta kasnije suprug je nazvao Nikolinu, ali ona se nije javljala.

– Vidoje je odmah zvao prijatelje da odu do njihove kuće i provjere što se događa s Unom i Nikolinom. Kada su prijatelji došli ispred kuće, čuli su kako psi laju, ali nitko nije otvarao vrata. Nakon toga su ih razvalili i vidjeli Nikolinu, koja je bila bez svijesti na podu, kao i njezina kći koja je ležala na krevetu. Odmah su zvali policiju i hitnu pomoć – dodaje izvor.

Nikolina i Una su odmah prebačene u bolnicu i jučer su puštene, pišu 24sata.

Pišek i kćer našli su u nesvijesti u Zagrebu: Otrovale smo se plinom, krim policija istražuje

Najnovije

Još iz rubrike