24.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Bujas o Peović: Iskompleksirana je propalim marksističkim teorijama 19 stoljeća

Bujas o Peović: Iskompleksirana je propalim marksističkim teorijama 19 stoljeća

Predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas komentirao je sinoć izjavu liderice Radničke fronte Katarine Peović koja je kazala da UGP-u svi koji rade u javnom sektoru predstavljaju uhljebe.

Bujas je odgovorio na Facebooku.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“POKAŽIMO JOJ STA MISLIMO!

Mislio sam ne komentirati marginalne političke čimbenike, no zbog digniteta jedne jake i neovisne Udruge iz civilnog sektora koja predstavlja skoro 16 000 tvrtki i obrta, osjećam se dužnim.

Uostalom, šta reci o jednoj uhljebskoj ekipi, bez dana staza u privatnom sektoru (koja je na “naivnosti” Možemo uletjela u Sabor), baziranoj na ideologiji ekstremne ljevice koja nas poduzetnike i obrtnike smatra “klasnim neprijateljima”, koje prvo treba progresivno oporezivati, onda nam nacionalizirali imovinu po starom i već viđenom modelu, a možda bi nas čak trebalo i po “kratkom postupku”.

Dosta je našim građanima ekstrema bilo s lijeva, bilo s desna, a pogotovo onih koji ne bi ništa radili, stvarali, samo bi tuđe raspoređivali, otimali, u ime naroda naravno…ali za svoj račun! Toliko laži i toliko mržnje prema poduzetnicima i obrtnicima davno nisam vidio u javnom prostoru…do dolaska RF ili ti “KPJ”.

Naravno da je ona poprilično iskompleksirana propalim marksističkim teorijama 19 stoljeća u interpretaciji svog mentora – Kapovića. Ona jednostavno i nema svoj stav, samo je instruirana što i kako reći.

Naravno da je laž da si desno ako si za tržišnu ekonomiju i liberalnu demokraciju (ona koja štiti manjine u svakom kontekstu) i ako želiš manje poreze i regulacije, vise slobode i manje utjecaja države, naravno da je laž da su svi u Javnom sektoru uhljebi, no istina je da su oni u birokratskom segmentu Javnog sektora mahom uhljebljeni… A ona i Ribić se kriju iza produktivnog dijela Javnog sektora, naših sestara, doktora, policajaca, vatrogasaca… koji su potplaćeni bas zbog ovih iznadprosječnih plaća političkih uhljeba.

Ovakav napad političke partije na neovisnu i jaku Udrugu iz civilnog sektora, je samo dokaz njihovog mentalnog sklopa, totalitarističkog u “dobroj staljinističkoj maniri”, stoga, pokažimo joj srednji prst, zajedno.

Slobodno komentirajte, da čujem vaš stav…i zapitajmo se, zar ovakvi uče nasu djecu?”; napisao je Bujas, prenosi N1.

VIDEO Peović: Iza prosvjeda stoji opasna udruga; Rijeka će ostati lijeva

Najnovije

Još iz rubrike