7.3 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Zavadlav rekao da želi još ostati u zatvoru, puštene glasovne poruke koje...

Zavadlav rekao da želi još ostati u zatvoru, puštene glasovne poruke koje je slao djevojci: U ku*cu san cili, neće dobro završit

Na suđenju Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo prošle godine u splitskom Varošu puštene su glasovne poruke koje je prije krvavog pohoda poslao svojoj djevojci Mariji i snimke vježbanja pucanja iz kalašnjikova. Na pitanje sutkinje o produljenju istražnog zatvora, Zavadlav je odgovorio da bi on ostao u zatvoru.

Na suđenju su prikazane snimke vježbanja pucanja iz kalašnjikova, a puštene su i glasovne poruke koje je slao djevojci. U njima joj je govorio o svom teškom stanju kroz koje je prolazio prije masakra.

”Marija, da ti rečen, to sve skupa na mene utječe. Želim ići na brod. Tija san ići da poradin na sebi. Neću se predati”, govorio je svojoj djevojci.

Na snimci od 8. siječnja Zavadlav je, čini se, plakao. ”Marija, ja san tija da imamo dicu. Bit će da je tako tribalo bit. Marija, ja san na tebe mislija stalno. U ku*cu san cili, neće dobro završit”, rekao joj je.

Kada je sutkinja Višnja Strinić upitala o produljenju istražnog zatvora, optužba je zatražila produljenje, no obrana se tome usprotivila. No kad je sutkinja pitala Zavadlava, on je odgovorio da bi ipak ostao u zatvoru jer je njemu tamo dobro.

Zavadlav nije htio danas iznositi obranu, pa će se suđenje nastaviti 19. veljače.

Filipa Zavadlava tereti se da je 11. siječnja prošle godine u Varošu s 37 metaka iz automatske puške ubio Marina Bobana (24), Juricu Torlaka (38) i Marina Ožića Paića (25). Osim za trostruko teško ubojstvo tereti ga se i za nedopušteno držanje oružja i za općeopasnu radnju. Za ta kaznena djela predviđena je maksimalna zatvorska kazna u trajanju od 50 godina.

Na suđenju u prosincu Zavadlav je nosio pancirku zbog dodatne sigurnosti, kao i policajci koji su ga čuvali, a zgrada suda bila je okružena policijom. I na današnje suđenje je došao s pancirkom, prenosi dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike