1.3 C
Zagreb
Naslovnica Sport VIDEO Bivši UFC-ov prvak i budući stanovnik Kuće slavnih doživio najbrutalniji poraz...

VIDEO Bivši UFC-ov prvak i budući stanovnik Kuće slavnih doživio najbrutalniji poraz u svojoj karijeri: Nepomično ostao ležati nekoliko minuta

Iako ima 39 godina Frankie Edgar ne odustaje od svojeg sna da se dokopa UFC titule prvaka u bantamu, nakon što je ranije u karijeri držao pojas prvaka u lakoj kategoriji, te ju uspješno branio tri puta.

Edgar je na UFC Fight Night eventu u Las Vegasu, gdje su glavna borba večeri bili Volkov i Overeem, doživio najteži poraz u svojoj karijeri, tek drugi nokautom. Nakon Briana Ortege 2018. istu je stvar napravio i Cory Sandhagen, koji je to napravio za svega 28 sekundi prve runde.

U nastojanju da napadne i pritom skrati distancu Edgar je poletio prema Sandhagenu i naletio na koljeno u skoku, koje ga je iste sekunde ugasilo. Frankie je pao na tlo i nepomično ostao ležati nekoliko minuta dok mu se pružala pomoć.

Nakon toga je ipak došao na proglašenje pobjednika, a na licu Sandhagena mogla se iščitati neugoda, odnosno jedna vrsta zabrinutosti za svog suparnika, čovjek koji mu je bio uzor kada je sazrijevao kao borac.

Edgar je ovim porazom napravio nekoliko koraka unazad kada je borba za naslov prvaka u pitanju. Sandhagen će svoju priliku dobiti čim meč odrade prva Petr Jan i Aljamain Sterling, dok će se Edgar morati pokušati dokazati protiv drugih boraca i drugim putem pokušati izboriti borbu za titulu, piše gol.hr.

Najnovije

Još iz rubrike