-1 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Otac preminule bebe završio na policiji: Napao suprugu pa prijetio socijalnim radnicama

Otac preminule bebe završio na policiji: Napao suprugu pa prijetio socijalnim radnicama

Otac tromjesečne bebe koja je u utorak preminula u KBC-u Rebro, u petak je doveden na policiju nakon što je nasrnuo na suprugu te prijetio socijalnim radnicama. One su zajedno s policijom došle na intervenciju u njegov dom na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Muškarac je u subotu ujutro doveden na saslušanje na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru. Neslužbeno se doznaje da je nakon saslušanja pušten na slobodu.

Podsjetimo, tromjesečna beba preminula je u zagrebačkom KBC-u u utorak nakon što je nekoliko puta reanimirana u bjelovarskoj bolnici. Beba je u bolnicu stigla u teškom stanju i bez svijesti, a bila su joj slomljena najmanje dva rebra.

Prema informacijama koje je iznio Moj portal, oba roditelja imala su izrečenu mjeru nadzora nad roditeljskom skrbi, a beba od izlaska iz rodilišta nije ni jednom bila kod pedijatra na cijepljenju ni na redovitim kontrolama, niti je pedijatrica uopće znala da dijete boluje od upale pluća, bolesti koja je u dojenačkoj dobi osobito opasna.”Nismo ništa učinili nažao našoj bebi, a piše se da smo je zanemarivali i ubili. Razapeli su nas da smo monstrumi. Pustite nas da oplakujemo u miru gubitak”, rekao je otac djeteta za Jutarnji list.

Zbog smrti djeteta je pokrenuta istraga policije i Državnog odvjetništva koji su obavili i pretres u kući roditelja, prenosi Dnevnik.hr

Preminula beba od tri mjeseca, primili je u bolnicu u teškom stanju, policija istražuje slučaj

Otac preminule bebe: Razapeli su nas da smo monstrumi, a ništa joj nismo učinili…

Najnovije

Još iz rubrike