4.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nina raspametila fotografijom: Monica Bellucci, jesi li ovo ti?

Nina raspametila fotografijom: Monica Bellucci, jesi li ovo ti?

Savladaj sebe i svijet će biti pod tvojim nogama, napisala je pjevačica Nina Badrić (48) u opis fotografije na Instagramu kojom je raspametila obožavatelje.

Objavila je dvije crno-bijele fotografije na kojima je pozirala s boksačkom rukavicom. Dobila je puno komplimenata, a neki od obožavatelja usporedili su je s poznatom glumicom.

– Monica Bellucci, jesi to ti? Tek kada sam pročitala komentar, shvatila sam da je ovo Nina. Ukratko, prekrasna si. Baš si posebna na ovim fotografijama – neki su od komentara.

Nina je u posljednje vrijeme jako aktivna na društvenim mrežama, a komplimenti samo pristižu. Mnogi joj poručuju kako izgleda bolje no ikad te da je dobro dotjerala liniju, a obožavatelji su joj se počeli i udvarati.

A nedavno se požalila kako je već neko vrijeme pun internet oglasa s njezinim likom, a ona poriče kako ima bilo kakve veze s proizvodima koji se prodaju. Poručila je neka nitko ne nasjeda na te laži.

– Dotični ukradu fotografije koje su moje vlasništvo. Dotični izmisle intervju sa mnom koji nisam dala. Dotični rade kriminal. Vjerujem u vašu pamet. Ne kupujte lažne tablete u kojima je tko zna što smiješano pa i ne znate što unosite u sebe – poručila je Nina, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike