4.5 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Na Trešnjevci privedena 29-godišnja vlasnica kafića, u objektu je bilo deset osoba

Na Trešnjevci privedena 29-godišnja vlasnica kafića, u objektu je bilo deset osoba

Zagrebačka policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 29-godišnjakinje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti.

Kako su priopćili, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Širenje i prenošenje zaraznih bolesti”.

-Sumnja se da je 4. veljače 2021. godine, postupajući suprotno Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvide druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, kao vlasnica trgovačkog društva koje u zakupu ima poslovni prostor u Kranjčevićevoj ulici, prekršila propisane mjere otvorivši za poslovanje ugostiteljski objekt u kojem su policijski službenici i službenici Civilne zaštite, zajedno s državnim inspektoratom, oko 14.40 sati zatekli 10 osoba koje su konzumirale pića u objektu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, piše Jutarnji.

VIDEO Unatoč mjeri obustave rada, u ugostiteljskom objektu zatečene 34 osobe, osam bez zaštitnih maski

Sve pojedinosti racije u restoranu u Zagrebu: Cijela priča završila je pomalo apsurdno

Najnovije

Još iz rubrike