7.6 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Hrvat u Njemačkoj tri godine potkradao šefa. Izbjegao veću kaznu zbog jednog...

Hrvat u Njemačkoj tri godine potkradao šefa. Izbjegao veću kaznu zbog jednog razloga

Okružni sud u Laufenu (Bavarska) osudio je 30-godišnjeg Hrvata samo na uvjetnu kaznu jer je vratio gotovo sav materijal kojeg je tijekom tri godine ukrao iz građevinske tvrtke svog šefa u bavarskom Saaldorf-Surheimu. Zbog toga što je vratio materijal, Hrvat je izbjegao veću kaznu.

Kako pišu lokalni mediji, Hrvat je u krađi uhvaćen u srpnju 2019. godine. U garaži su mu pronašli ručna građevinska kolica, dva kanistra dizela, ali i dijelove skupe građevinske skele u vrijednosti od oko 7.000 eura, javlja Fenix-magazin.

Da je to činio danas 30-godišnji Hrvat (tako pišu njemački mediji) doznalo se tek kad je šefu jedan radnik rekao kako je vidio Hrvata s kanistrom dizela, te mu sugerirao neka pripazi na njega. Šef građevinske tvrtke je rekao kako je šteta što se to dogodilo, tim više što je Hrvat bio vrijedan radnik, ali i kako sad bolje pazi što mu rade radnici.

Policija, a ni njemački mediji koji su izvijestili o ovom slučaju, ne navode identitet Hrvata, kao ni njegovog šefa, a niti ime tvrtke za koju je Hrvat radio, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike