7.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Zbog droge izgubila zube i sada sa svoje 22 godine mora nositi...

Zbog droge izgubila zube i sada sa svoje 22 godine mora nositi zubalo

Bivša i liječena ovisnica o metamfetaminima Faith Hill na svom Tik Tok profilu podijelila je video u kojem je objasnila i pokazala kako je zbog droge izgubila sve zube.

Hill je metamfetamine konzumirala svakodnevno te je zbog njih izgubila zube te sada sa svojih 22 mora nositi zubalo, piše The Sun. Inče, kod konzumacije metamfetamina može doći do pucanja i raspadanja zuba.

Hill svoje pratitelje na svakodnevnoj bazi upoznaje sa svojom ovisnošću koja je uništila njen život i oduzela život nekoliko njezinih prijatelja.

“Lutala sam ulicama, hotelima, gdjegod sam mogla doći do droge. Nisam vodila računa o sebi i uništila sam svoje zdravlje što je dovelo i do potpunog raspadanja mojih zuba koje sam na kraju zamijenila zubalom. Droga je uzela velik broj mojih prijatelja, a zamalo sam i ja krenula tim putem”, rekla je Hill u svom videu.

Njezin život spasila je njena sestra koja ju je poslala na liječenje, a velik utjecaj je na nju ostavilo i ubojstvo brata zbog kojeg je svoj život u potpunosti promijenila.

“Već sam dvije godine ‘čista’, no prošlost me još uvijek proganja”, ispričala je Hill, piše RTL.

Ovakvim pričama, Hill želi mlade osvijestiti mlade ljude o drogama: “Odlučila sam objavljivati videe u kojem pokazujem kakve je posljedice na mene ostavila droga kako bih podignula svijest kod mladih ljudi.”

Video možete pogledati OVDJE.

Najnovije

Još iz rubrike