7.1 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo U prvom obraćanju nakon odlaska, Trump se hvalio ulogom u "Sam u...

U prvom obraćanju nakon odlaska, Trump se hvalio ulogom u “Sam u kući 2”

Otkako je napustio dužnost predsjednika, Donald Trump prvi put se izravno obratio javnosti. Tko bi rekao da će se baš u tom prvom javljanju hvaliti time da je glumio u mnogim poznatim filmovima i serijama?

Bivši predsjednik Sjedinjenih Država pohvalio se, osim cammeo ulogom u Sam u kući 2, i nastupima u Zoolanderu, emisiji Wall Street: Money Never Sleeps i seriji The Fresh Prince of Bel Air, u pismu koje je u četvrtak poslao holivudskom sindikatu showbizza SAG-AFTRE kako bi dao ostavku na članstvo u toj organizaciji. Ovih se dana trebao suočiti s disciplinskim slušanjem sindikata, jer su šefovi govorili već o protjerivanju Donalda Trumpa nakon nemira i poticanja nemira na Kapitolu, ali je Trump odlučio sam napustiti sindikati i to u svom stilu, prenosi RTL.

“Danas vam pišem u vezi s takozvanim saslušanjem Disciplinskog odbora s ciljem opoziva mog članstva u sindikatu. Koga briga! Iako nisam upoznat s vašim radom, vrlo sam ponosan na svoj rad na filmovima poput Sam u kući 2, Wall Street: Money Never Sleeps, The Fresh Prince of Bel Air, Saturday Night Live, i naravno, jednoj od najuspješnijih emisija u povijesti televizije, The Apprentice (Pripravnik)”, napisao je Donald, pa dodao:

“Što me dovodi do vašeg očitog pokušaja besplatne medijske pažnje kako biste odvratili pozornost od vašeg sumornog rada kao sindikata. Vaša je organizacija učinila malo za svoje članove, a ništa za mene – osim ubiranja članarina i promicanja opasnih neameričkih politika i ideja – što dokazuju vaše masovne stope nezaposlenosti i tužbe proslavljenih glumaca, koji su čak snimili i video s pitanjem: Zašto se sindikat ne bori za mene?”, napisao je Trump, govorivši o videu koji su prošle godine podijelile zvijezde koji su napadali sindikat zbog smanjenja zdravstvenih pogodnosti članova:

“Ne želim više biti povezan s vašim savezom. Kao takvo, ovo pismo vas obavještava o mom trenutnom istupanju iz SAG-AFTRE-a”, zaključio je Trump, a njegovo pismo podijelio je Fox News.

SAG-AFTRE je kratko odgovorio: “Hvala vam”.

Najnovije

Još iz rubrike