8.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Snježana je neutješna: Rajko, tužna sam. Ništa nije bilo kako smo željeli...

Snježana je neutješna: Rajko, tužna sam. Ništa nije bilo kako smo željeli i nadali se da će biti

Prošlo je pola godine otkako je preminuo proslavljeni hrvatski glazbenik i skladatelj Rajko Dujmić. Njegov odlazak potresao je hrvatsku estradu, a njegova udovica Snježana još je uvijek neutješna. Na Facebooku mu je posvetila emotivnu objavu uz pjesmu pjevačice Nede Ukraden (70) ‘Vrati se s kišom’.

– Rajko moj, prošlo je šest mjeseci od kad te nema. Pada sitna kiša, puše jugo, tužna sam, jer ništa, ali baš ništa nije onako kako smo ti i ja željeli i nadali se da će biti. Govore da se nisi ‘uklopio’, jer nisu htjeli priznati da si oduvijek poseban i posebnijih od svih. Razumio si ljude, ali oni nisu željeli razumjeti tebe – započela je Snježana pa nastavila:

– Rekao je Neno Ninčević da si se stalno pitao je li te ljudi vole onoliko koliko si ti volio njih. Ti si živio za ljubav i govorio: ‘Kad znaš voljeti, onda znaš i razumjeti i shvatiti i oprostiti’. Sretna sam i ponosna što sam 33 godine bila dio tvog života. Za mene jedna zvijezda na nebu najjače sjaji i nikada se neće ugasiti, a ta zvijezda si ti, Rajko.

Podsjetimo, legendarni glazbenik preminuo je od posljedica automobilske nesreće koja se dogodila u mjestu Stari Laz, na području Ravne Gore. Izgubio je nadzor nad automobilom i sletio u provaliju.

Nakon nesreće nalazio se na jedinici intenzivnog liječenja na Odjelu neurokirurgije u KBC-u Rijeka na Sušaku. Završio je u induciranoj komi, iz koje se nije probudio, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike