2.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Seve opet sve glasnije povezuju s vinarom, a on tvrdi: Nije istina...

Seve opet sve glasnije povezuju s vinarom, a on tvrdi: Nije istina da se seli kod mene…

Srpski mediji raspisali su se kako će se Severina Kojić (48) uskoro preseliti kod vinara Tomislava Voštinića (38) iz Graberja Ivanićkog kraj Ivanić Grada.

Upravo ondje je pjevačica često provodila slobodno vrijeme, kažu dobro upućeni izvori, a ljetos su i krstarili zajedno. Tad ga je Seve predstavljala kao tjelohranitelja.

S obzirom na to da se sa suprugom Igorom Kojićem (33) nije vidjela skoro godinu dana, mnogi se pitaju je li njihovu braku došao kraj. Ipak, ovi zadnji podaci o tome kako se Seve seli kod Tomislava nisu baš bezazleni jer potencijalno znače dvije stvari. Prva je ta da ljubav između vinara i Splićanke cvate, a druga da je brak s Igorom gotov.

Već neko vrijeme se šuška kako nešto ne štima u njihovu braku, a tome u prilog ide njihov najnoviji potez – izbrisali su posljednje zajedničke fotografije na Instagramu. Kako bi se saznalo je li istina da će Severina pakirati svoje stvari i raspremati kovčege u Tomislavovoj kući, 24sata su nazvali Tomislava Voštinića, koji je poručio:

– Nije istina da se Severina seli kod mene.

O tome da je pjevačica bliska s Voštinićem počelo se sve glasnije pričati krajem studenog prošle godine. Krajem ljeta Severina je svoje društvo odvela u njegovu modernu vinariju pola sata vožnje od Zagreba, o čemu svjedoči fotografija na njezinoj društvenoj mreži, koju je objavila 19. rujna. Severina je tad, na brdu iznad Ivanić Grada, pozirala okružena najbližim prijateljima, novim/starim menadžerom Tomislavom Petrovićem, PR-om Davorom Grginom, dr. Natašom Desnicom, s kojom se intenzivno družila ovo ljeto na moru, PR-kom Vedranom Vasić i nećakinjom Mijom Popović, koja i živi s njom na zagrebačkom Kozjaku. Voštinić se nedavno razveo od Dunje Miklaužić, kćeri poznatog moslavačkog vinara Marka Miklaužića. Tomislava su prozvali vinarom koji na svijetu najbolje poznaje moslavačku sortu škrlet. Ipak, nije završio za vinara, nego se za taj posao dodatno školovao.

– Inače sam optičar po struci i radio sam šest godina u optici. Cijelo vrijeme dok sam radio u optici obilazio sam tadašnje vinske evente – udruge, zabave uz vino. Istovremeno je i doma bilo posla preko glave jer je djed počeo povećavati nasade. I tad je kucnuo trenutak i odlučio sam uz pomoć djeda krenuti u ozbiljnu proizvodnju – ispričao je. Severinin tim prošle godine se pravdao da njihova šefica nije u vezi ni s kim s obzirom na to da je još formalno u braku s Kojićem.

– Htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa – javili su. Pjevačica se s vremena na vrijeme zna prisjetiti nekih svojih koncerata, ali Igora ne spominje, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike