12 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nera Stipičević o mobingu: Prije posla sam povraćala i tresla se

Nera Stipičević o mobingu: Prije posla sam povraćala i tresla se

Glumica i pjevačica Nera Stipičević (38), koja je javnosti poznata po sudjelovanju u showu Story SuperNova, komentirala je nedavna svjedočanstva o zlostavljanju u glumačkom svijetu.

Progovorila je o psihičkom nasilju koje je sama doživjela na poslu.

– Sada je vrijeme da svatko tko je bio maltretiran izađe u javnost sa svojom pričom. Stvari se moraju mijenjati i konačno je došlo vrijeme da kažemo stop maltretiranju i mobingu. Na poslu sam doživjela mobing i to je bilo strašno do te mjere da mi se svakog dana prije odlaska na posao povraćalo, a kako su stalno vikali na mene, znala sam se tresti cijeli dan – rekla je Nera za Slobodnu Dalmaciju te nastavila:

– Maltretiranje se odnosilo i na šikaniranje, koje je vrsta zlostavljanja, i na davanje do znanja da sam manje vrijedna. Ukoliko baš sada ne alarmiramo i sebe i druge, bit će nam teže progovoriti o maltretiranju – govori Nera.

Kaže kako su manipulatori liječili frustracije na drugima, a da zlostavljani ljudi nisu progovarali jer ne vjeruju sustavu.

– Žao mi je zbog cijele situacije koja se dogodila s beogradskom glumicom i svim ostalim ženama, ali istina mora izaći na vidjelo jer koliko boli, toliko i čisti i oslobađa – rekla je, prenose 24sata.

DORH-u predano 27 prijava za seksualno zlostavljanje na Akademiji

Dekanica ADU: 24 prijave za seksualno zlostavljanje od kojih je osam potpisano

Zlostavljanje na ADU: Dosad pristiglo 11 prijava. Dekanica; Da, dio profesora je još uvijek na radnim mjestima

Psihologinja: Seksualno nasilje nije privatni već javni problem

Inicijativa Nisam tražila u par dana preplavljena iskazima o zlostavljanju

Sve više žena javno dijeli svoja mučna iskustva o zlostavljanju

Najnovije

Još iz rubrike