8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Jelena Veljača u centru Zagreba unajmila stan od 165,00 m², a mjesečni...

Jelena Veljača u centru Zagreba unajmila stan od 165,00 m², a mjesečni najam je 2000 eura

Producentica i glumica Jelena Veljača preselila se u novi stan u centru Zagreba, točnije u Martićevoj ulici i stambena površina ovog stana je 165,00 m². Ovaj prostrani stan s tri spavaće sobe, dvije kupaonice, balkonom, kuhinjom s blagovaonicom i prostranim dnevnim boravkom nalazi se u zgradi koja je izgrađena 1939. godine, a zadnji put je renoviran prije šest godina i, kako je istaknuto na stranicama Njuškala, gdje je oglas sada neaktivan, cijena mjesečnog najma iznosi 2000 eura.

Jelena je prije nekoliko tjedana istaknula kako je i njezin novi dečko Vito Turšić dio njezina kućanstva, a par je već objavio nove fotografije iz novog stana i pokazali su koliko uživaju u novom prostoru. Par se upoznao prošle godine kada je Jelena bila gošća u njegovu podcastu gdje su pričali o njezinim poslovnim uspjesima, ali i propalim brakovima s glumcima Jankom Popovićem Volarićem i Draženom Čučekom s kojima ima i kćer. Nekoliko mjeseci nakon početka njihove romanse i javnost je doznala da su par, a Turšić nam je tada rekao: – Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti.

Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo oboje zaljubljeni. Pričajući o temi braka i mogućnosti treće udaje, Jelena je u nedavnom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju kazala:

– Udala bih se i treći put, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala dvostruko vjerovati da je taj treći put zaista zauvijek. Mislim da bi treći brak djelovao pomalo bizarno, kao neki motiv iz sapunice, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike