2.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Iskoristio prosvjed pa opljačkao zlatarnicu: Nešto prije deset sati počinio razbojništvo, a...

Iskoristio prosvjed pa opljačkao zlatarnicu: Nešto prije deset sati počinio razbojništvo, a nešto nakon deset pronašla ga policija

U Ilici pobjegao s otuđenim nakitom, a u blizini Jagićeve završio njegov bijeg, piše zagrebačka policija.

Danas, 3. veljače nekoliko minuta prije 10 sati, počinjeno je razbojništvo u zlatarnici u Ilici gdje je prema tada poznatim informacijama nepoznati muškarac uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 44-godišnjom zaposlenicom, otuđio nakit i dao se u bijeg.

Njegov bijeg je završio na raskrižju Ulice Republike Austrije i Jagićeve ulice gdje su ga locirali zagrebački policajci koji su se temeljem početnih informacija s terena dali u intenzivnu potragu za počiniteljem. Na tom je raskrižju spriječen u bijegu i savladan njegov otpor uz sredstva prisile tjelesnu snagu te sredstva za vezivanje. Utvrđeno je da je starosti 37 godina te su sumnje da je on mogući razbojnik potvrđene s obzirom da su policijski službenici kod njega pronašli zlatni nakit i samo sredstvo izvršenja pa je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, piše policija.

Pljačka se odvijala dok je nedaleko zlatarnice, na Trgu bana Jelačića bio veliki prosvjed poduzetnika.

VIDEO Veliki prosvjed u Zagrebu: Dajte nam da radimo! Ćoriću odlazi; Poduzetnici poslali pojedinačne poruke

Najnovije

Još iz rubrike