20.6 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Zločin koji je zgrozio Sloveniju: Državljanin BiH nožem supruzi prerezao vrat pa...

Zločin koji je zgrozio Sloveniju: Državljanin BiH nožem supruzi prerezao vrat pa pobjegao

U nedjelju prijepodne, oko 11 sati, u Sistematičkoj ulici u Kamniku u Sloveniji, ubijena je 34-godišnjakinja Marina Ilikić, prenosi kamnik.info.

Ženu je na smrt izbo njezin 35-godišnji suprug Goran Ilikić, državljanin BiH, s kojim je bila u brakorazvodnom postupku, pišu slovenski mediji. Supružnici zajedno imaju dvije male djevojčice, koje je odmah nakon ubojstva preuzeo Centar za socijalnu službu.

Policija je već ranije imala problema s 35-godišnjim napadačem te su bili upoznati s obiteljskim nasiljem.

– Već smo ranije imali razne prijave obiteljskog nasilja u ovoj obitelji te je napadač više puta bio kažnjavan – izvijestila je policijska inspektorica Aleksandra Golec.

Cijeli je napad čuo prvi susjed preminule Marine koji je mislio da se supružnici opet svađaju.

– Bio sam u kuhinji kad sam čuo da netko viče iz susjednog stana. Čuo sam lupanje vrata, plakanje i odjednom jedan vrisak. Tada sam shvatio da nešto nije u redu i krenuo prema Marininom stanu, no već je bilo prekasno. Marina je ležala na podu i krvi je bio posvuda. Odmah sam pozvao policiju – rekao je prvi susjed.

Susjedi su potvrdili da nikad nisu imali problema s preminulom niti s njezinom djecom koja su, kako kažu, bila pristojna i lijepo odgojena te dodali kako supružnici već duže vrijeme nisu živjeli zajedno te da su bili u brakorazvodnom postupku.

Ubrzo nakon ubojstvo, na mjesto zločina došle su sve raspoložive službe koje su odmah započele s detaljnim istraživanjem.

Kako je izvijestio Policijski odjel Ljubljane, 35-godišnji osumnjičenik došao je u suprugin stan i prerezao joj nožem vrat, nakon čega je umrla na mjestu događaja.

Osumnjičeni je potom pokušao pobjeći s mjesta zločina, no zahvaljujući dobroj reakciji lokalne policije, 35-godišnjak je ubrzo uhićen.

Policija nastavlja s istragom, a sumnja se da je motiv jučerašnjeg napada bila svađa zbog razvoda koji osumnjičeni nije odobravao, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike