6.4 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Preminula beba od tri mjeseca, primili je u bolnicu u teškom stanju,...

Preminula beba od tri mjeseca, primili je u bolnicu u teškom stanju, policija istražuje slučaj

Iz PU bjelovarsko – bilogorske je potvrđeno da grubišnopoljska policija provjerava okolnosti vezane za smrt djeteta starog tri mjeseca. O smrti djeteta policija je dobila dojavu iz zagrebačke bolnice Rebro gdje je dijete u utorak dovezeno u teškom stanju i ubrzo je preminulo.

– U ovom trenutku ništa ne možemo reći osim da će javnost kad se utvrde sve činjenice biti obaviještena, jer su trenutno provjere vezane uz ovaj događaj – kazala je glasnogovornica Maja Barbir Grubić.

Neslužbeno se doznaje da se radi o djetetu koje je rođeno u izvanbračnoj zajednici, te da je otac prije toga izašao iz braka u kojemu je imao djecu. Navodno policija je dovršila očevid u obiteljskoj kući nevjenčanog para u Velikom Grđevcu.

Najvjerojatnije će se cijelim slučajem morati pozabaviti bjelovarsko Županijsko državno odvjetništvo koje u ovakvim situacijama, ako je eventualna smrt nastala uslijed kaznenog djela, od policije preuzima slučaj. Do zaključenja teksta nije se dobio odgovor od Županijskog državnog odvjetništva, pišu 24sata.

Portal Bjelovar.live navodi kako je riječ o bebi staroj tri mjeseca čiji su roditelji pod nadzorom socijalne službe.

Najnovije

Još iz rubrike