10.6 C
Zagreb
Naslovnica Sport VIDEO Dinamo predstavio Čabraju: Pivarić mi je jedan od uzora...

VIDEO Dinamo predstavio Čabraju: Pivarić mi je jedan od uzora…

Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka Marijan Čabraja (23) postao je novi igrač Dinama. Nekadašnji Dinamov junior, koji je u Ligi prvaka mladih igrao uz Olma, Brekala, Moru, Gojaka, Benkovića i druge, preko Gorice je, eto, stigao do prve Dinamove momčadi, pišu 24sata.

Čabraja, lijevi bočni, proveo je protekle dvije i pol sezone u Velikoj Gorici, a jako dobre igre vratile su ga na Maksimir u čijim je prostorijama potpisao višegodišnji ugovor s hrvatskim prvakom.

– Iznimno sam sretan i ponosan zbog ovog trenutka i potpisa za Dinamo. Vratio sam se u klub u kojem sam od 2012. godine igrao u mladim momčadima, tu sam proveo velik dio djetinjstva i uz rad, trud i zalaganje formirao se u profesionalnog igrača – rekao je.

– Dat ću sve od sebe u dresu Dinama i hvala klubu što mi je na ovaj način ponovno pokazao povjerenje. Veseli me povratak kao i svi izazovi koji slijede. Želim se što prije nametnuti treneru i pokazati zašto sam doveden. Želio bih zahvaliti vodstvu i djelatnicima HNK Gorica na svim prilikama koje sam dobio. Tamo mi je išlo baš sve po planu.

Čabraja je odabrao dres s brojkom 19, koji je nosio i Josip Pivarić…

– Pa sigurno da mi je i on jedan od uzora, imao je zavidnu karijeru. Brojku 19 nosio sam i u Gorici, bila je slobodna, pa da nastavim i ovdje s pozitivom…

Najnovije

Još iz rubrike