Stipe Petrina ima drukčije mišljenje o krvoproliću na šibenskom području: Do ovoga je dovelo Dujiću to što se svi vi iz HDZ osjećate totalno zaštićeni. Štite vas korumpirani suci…

‘Dujiću, ti si najobičniji lažov (uobičajeno)’, poručio je to predsjednik šibensko-kninskog ogranka HDZ-a Nediljku Dujiću načelnik Primoštena, Stipe Petrina. Naime, Dujić je novinarima o ubijenoj stečajnoj upraviteljici, HDZ-ovoj vijećnici Radojki Danek, govorio u superlativima

– Majka, supruga, poslovna žena bez iti jedne mrlje u karijeri – kaže Dujić.

‘Netočno je da pokojnica nije imala afera i da je bila onakva kako ti kažeš. Upravo suprotno, je*eno suprotno!’, kaže Petrina i dodaje:

‘Do ovoga je dovelo Dujiću to što se svi vi iz HDZ osjećate totalno zaštićeni. Štite vas korumpirani suci korumpirano ODO Šibenik i ŽDO Šibenik, korumpiranog dijela Policijske uprave šibensko-kninske. Udruženi ste u institucionalnu mafiju.

Taj model moj lažljivi Dujiću očito je nekima dosadio. Najprije Boris Luketa (za koga znam da mu novac doslovno nije predstavljao nešto zašto bi učini oto što je učinio), onda Filip Zavadlav i na kraju Branko Koloper.

Ne vidim baš Dujiću da su ti ljudi ikada pripadali krim miljeu. Suprotno Dujiću, suprotno! Međutim znam da su žrtve itekako (barem u Šibeniku ) pripadale HDZ-u.

Dulići sjeti se bombe ispred županije 2009., sjeti se čupanja sa sjednice Županijske skupštine uz pomoć zaštitara, sjeti se da si dan danas lažni predsjednik Županijske skupštine.

To si samo zahvaljujući jednakom kao što si i ti Dujiću, Lovri Kuščeviću, kojemu je kao i tebi 20 većina od 42.

Sjeti se da zadnje dvije Županijske skupštine koje se nelegalno održavaju samo iz razloga da javnost ne čuje najnovije podatke o aferi ‘Sef’ i aferi kako se poljoprivredno zemljište u vlasništvu Hrvatskih šuma, koje je ‘otkupio’ od privatnika, prenamijenilo u građevinsko.

Eto Dujiću, aj molim te ospori išta od napisanog ovako javno, neka svi vide!’, stoji u Petrininoj objavi na Facebooku.

Share This Article