7.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Sramile se operacija: Indiri su grudi rasle masažom, Sevki se usne suše...

Sramile se operacija: Indiri su grudi rasle masažom, Sevki se usne suše od pjevanja, a Todorić bubre od aparatića…

Brojne poznate dame kriju estetske zahvate kao zmija noge. Uglavnom se prave da nije ništa bilo iako je promjena očita, a neke pak imaju i čudnovate izgovore na iznenadni makeover. Usne Severine Kojić (48) predmet su rasprave godinama.

– Kad sam bila mala, mislila sam da su patkasta i da se malo smijem ukrivo. To sam pokupila od oca, ali kažu da to ima šarma – izjavila je pak pjevačica davnih godina.

Prije desetak godina, kad je nastupala u beogradskoj Areni, fotografirali su joj rez na usni pa su krenule špekulacije da je izvadila silikon iz usana. Estetski kirurg objasnio nam je kako su nabori vjerojatno posljedica vađenja tekućeg silikona iz usana. On se odavno ne koristi u estetskoj medicini. Kirurg je tad dodao da je druga mogućnost da je iz usana izvadila tvar s kojom je povećavala usane. Severinin menadžer Tomislav Petrović imao je opravdanje za čudan izgled usana pjevačice.

– To su gluposti. Prije se pisalo da je stavila silikon, a sad da ga je izvadila. Usne su joj iste zadnjih dvadeset godina i više. Jednostavno, dok Severina pjeva usne joj se osuše i naboraju. To se događa svima s punijim usnama, pa čak i meni – objasnio je Petrović.

Gazdinoj mezimici Ivi Todorić (45) usne su sve veće. Estetski kirurg rekao nam je da je Iva stavila bar dva mililitra hijaluronskog filera u usnice, a ona tvrdi da su sasvim prirodne.

– Usne su mi narasle od aparatića za zube – izjavila nam je Iva, koja nije porekla jedino da je isprobala botoks za peglanje bora čela, no tvrdi da nije bila oduševljena zahvatom pa je odustala od daljnjih tretmana.

Najslavnije je opravdanje Indire Levak (47) na iznenadno bujanje grudi.

– Za moje bujne grudi zaslužan je suprug. Dobra masaža i njegove čvrste muške ruke jednostavno su ih morali podići. To je recept za sve žene koje žele povećati grudi – izjavila je tijekom braka s bivšim suprugom Narcisom.

No definitivno je otišla ‘pod nož’. Nedavno joj se omakla fotografija dekoltea koju je slučajno objavila na svom Instagramu. Tad joj se nazirao silikon u grudima.

– Razlog da joj se vidi rub implantata može biti iz više razloga. Jedan je da se radi o tzv. kapsularnoj kontrakturi i u tom slučaju je potrebno zamijeniti implantate. Razlog može biti i tzv. ‘double bubble’ fenomen koji je komplikacija kod operacije povećanja grudi i javlja se na donjem polu – rekao je estetski kirurg, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike