21.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Meghan promijenila rodni list sina, kraljici ništa nije rekla...

Meghan promijenila rodni list sina, kraljici ništa nije rekla…

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (39) se u siječnju 2020. zamjerila mnogim obožavateljima britanske kraljevske obitelji, a posebice njezinim članovima kada su ona i suprug Harry (36) objavili da se odriču kraljevskih dužnosti.

Ističe se da je ona kriva za to što se tročlana obitelj preselila u Ameriku, ali i kako je glavni krivac za svađu među braćom, prinčevima Williamom (38) i Harryjem.

U javnost je sada dospjela informacija da je Meghan napravila još jednu stvar, koja bi poprilično mogla zasmetati kraljicu koja je naviknula da je u njezinom životu sve po protokolu.

Britanski mediji navode kako je bivša glumica u tajnosti izmijenila rodni list njihovog sina Archieja. Dječak je rođen 17. svibnja 2019., ali Meghan je nekoliko tjedana kasnije, 5. lipnja, iz njegova rodna lista uklonila svoje ime ‘Rachel Meghan’ i ostavila samo ‘Njezino kraljevsko Visočanstvo vojvotkinja od Sussexa’.

O promijeni navodno nije nikoga obavijestila pa se zato šuška kako bi taj potez mogao razbjesniti kraljicu Elizabetu II. (94). Ipak, neki smatraju da je to napravila kako bi odala počast pokojnoj princezi Diani, koja je uvijek koristila titulu ‘Njezino Visočanstvo princeza od Walesa’.

Šuškalo se kako bi Meghan, Harry i Archie trebali doći u posjet baki i ostaloj rodbini u lipnju, ali malo je izgledno da će se to dogoditi, kažu upućeni. Veća je vjerojatnost da u Englesku na kratko dođe samo princ Harry, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike