11.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ciglenečki o povratku na male ekrane: Planiram ostati kod kuće dok Leon...

Ciglenečki o povratku na male ekrane: Planiram ostati kod kuće dok Leon još malo stasa

Voditeljica HRT-ove emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, Maja Ciglenečki (31), trenutačno je na porodiljnom dopustu. U prosincu prošle godine rodila je drugog sina Leona pa sada vrijeme provodi uz njega i starijeg sina Luku.

Maja se prije nekoliko dana pojavila u ‘Dobro jutro, Hrvatska’ te je kao gost pravila društvo kolegama Ognjenu Golubiću (47) i Zlati Mück Sušec (35).

– Leonu je tek mjesec i pol, svakako planiram ostati kod kuće dok još malo stasa tako da točan termin povratka još nisam dogovarala s urednicima. Do tada, lijepo je svratiti u omiljeno radno okruženje makar u ulozi gošće – rekla je za tportal.

Prije nekoliko mjeseci 24sata ju je pitalo jesu li joj kolegice Zlata Mück Sušec i Doris Pinčić (32) dale koji savjet s obzirom na to da su obje majke dvoje djece.

– Naravno. Budući da obje kombiniraju zahtjevne poslovne obveze s obiteljskim životom i odgojem mališana, korisno je bilo poslušati njihova iskustva, pogotovo kad se radi o interakciji braće i sestara i različitim karakterima djece – rekla je tada.

Najnovije

Još iz rubrike