2.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mjesecima progonila bivšega te sve uvjerila da je trudna - imala trbuh,...

Mjesecima progonila bivšega te sve uvjerila da je trudna – imala trbuh, tražila novce, slala slike

Nema goreg bijesa od onog ostavljene žene, no jedna je tu situaciju digla na još viši i posve perfidni nivo – a svoju je obmanu razvila do te mjere da je u nju uključila cijelu obitelj bivšeg partnera, medicinske podatke, dijagnoze, pa čak i lažni ‘trudnički’ trbuščić koji je kupila da bi bila uvjerljiva.

Jaclyn McGowan (36) iz Rattraya, Blairgowrie, Perthshire, svom bivšem partneru Jamieju Aitkenu i njegovoj obitelji lagala je devet mjeseci kako nosi njegovo dijete. Njena prevara uključivala je nošenje lažnog trudničkog trbuha, slanje lažnih fotografija s ultrazvuka, a čak je izmišljala i sastanke u bolnici.

Sudnica Perth Sheriff u Velikoj Britaniji prenijela je kako se ona više puta obraćala Jamiejevoj rodbini kako bi razgovarali o njezinoj ‘bebi’, a čak se i pojavila na radnom mjestu Jaimeovog brata kako bi mu rekla da je trudna, prenosi Daily Record.

Jaclyn je ispod odjeće nosila lažni trudnički trbuh kako bi joj lakše povjerovali. Njezina je obmana bila toliko detaljna da je čak dala ime nepostojećoj bebi i s raznim je ljudima raspravljala o terminu poroda.

Na sudu je priznala da je između 1. lipnja 2019. i 29. veljače prošle godine radila stvari svom bivšem partneru i njegovoj obitelji koje su ih prestrašile i uzbunile.

Sud je čuo kako je ona Jamieju poslala sliku dječjeg krevetića i zatražio od njega da joj za to plati 2500 kuna, u protivnom će pobaciti. Slala mu je brojne poruke u kojima je pisala kako on neće biti u životu njihove bebe, a zatim je kontaktirala njegovu mamu Wendy Aitken.

Ona je rekla gospođi Wendy da je trudna i da nosi njeno unuče, a zatim joj je poslala lažne fotografije ultrazvuka i detalje oko termina za porod.

Jaclyn koja je prošlog ljeta imala vrlo kratku vezu s Jamiejem, rekla je mami da njezin sin neće prisustvovati ginekološkim pregledima s njom i da će se njezin unuk zvati Noah, a trebao bi se roditi 28. ožujka 2020.

Gospođi Wendy je rekla da će moći sudjelovati u odgoju svog unuka, ali njezin sin neće.

Osim mame, obratila se i Jamiejevom bratu Corrieju kako bi rekla ‘sretnu’ vijest. Sudu je priznala da se pojavila na Corrieinom radnom mjestu Ryze Trampoline Park u Dundeeu i rekla mu da bi mogao pomoću u odgoju njezinog djeteta, piše Mirror.

Suđenje još nije okončano, pa je nepoznato koje će posljedice prevarantica morati snositi, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike