4.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ljubavni horoskop: Što od svog partnera želi svaki astro znak

Ljubavni horoskop: Što od svog partnera želi svaki astro znak

Svaki horoskopski znak ima preferencije za svojeg partnera, a što točno od njih očekuju i o čemu maštaju, pročitajte u nastavku:

Ovan

Ovan za vezu traži partnera koji je pouzdan i koji se neće na njega previše oslanjati. Cilj im je ravnopravno partnerstvo i povjerenje, bez osuđivanja.

Bik

Bikovima je jako važno znati koliko ih partner voli, pa će odabrati nekoga tko će im to stalno pokazivati. Treba im netko tko će razumjeti njihovu ‘posebnost’ i tko će im pridavati dovoljno pažnje.

Blizanci

Veselim i pričljivim Blizancima odgovara partner pun energije. Oni traže nekoga tko će ih slušati i tko će moći držati korak s njima.

Rak

Romantični Rakovi traže srodnu dušu na koju će se moći osloniti. Odani i srčani, traže nekoga sličnog sebi s kim će se u cijelosti povezati.

Lav

Ovaj znak voli biti u centru pažnje, da mu se drugi dive i zavide, stoga nije čudno da traže partnera koji će im to pružiti. Ali to ne znači da partneru neće uzvratiti istu količinu ljubavi i divljenja.

Djevica

Logične i analitične Djevice traže partnera s kojim će se prvenstveno povezati na intelektualnom nivou. Ali kad se odluče na partnera poklonit će mu cijelo svoje srce.

Vaga

Fina i gostoljubiva Vaga će tražiti slične atribute i kod svojih partnera. U obzir dolaze samo ljudi koji imaju lijepe manire i koji će ih tretirati s poštovanjem.

Škorpion

U ljubavi su jako ozbiljni i nisu skloni igricama. Traže partnera koji je odan i spreman pratiti Škorpiona u njegovim avanturama. A kad pronađu partnera koji im odgovara skloni su ljubomori, pa se pravi partner mora znati s tim nositi.

Strijelac

Teško se odlučuju za partnera, ali kad donesu odluku, ona je za cijeli život. Vole avanture i izazove, to ih puni energijom, pa će očekivati i od svog partnera da bude spreman na svakakve izazove, piše portal Atma.

Jarac

Znak posvećen uspjehu i karijeri, Jarac će tražiti partnera koji ima slične ambicije. Odustajanje nikad nije opcija, tako da srčanost, ambicioznost i sposobnost su karakteristike koje Jarac traži u svojem partneru.

Vodenjak

Spontani Vodenjak koji ni ne želi znati kako će mu izgledati sljedeći dan, a kuda da planira tjedan ili mjesec, traži partnera koji je slobodnog duha, spreman na avanturu i spontan.

Ribe

Filmski romantičari su uvijek u potrazi za vječnom ljubavi. Ribe će se skučiti s nekim tko će im pružiti osjećaj te filmske ljubavi i tko može ispuniti njihove romantične fantazije, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike