Severina i Igor žive odvojeno, a sad ga zove za svjedoka na sud

Severinu Kojić (48) na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu tužila je učiteljica zbog incidenta u školi u listopadu 2019. godine. Učiteljica od pjevačice traži 70.000 kuna odštete.

Tužba je podignuta lani u travnju. Prvo ročište bilo je zakazano u studenom prošle godine, no odgođeno je. Na drugom pripremnom ročištu u Palači pravde u četvrtak nisu se pojavile ni Severina ni učiteljica, nego njihovi odvjetnici. Seve i učiteljica se nisu ni morale pojaviti iako su mogle.

Severinin auto u četvrtak je bio ispred njena stana na zagrebačkom Kozjaku, a rolete, po običaju, spuštene. Na ročištu pak u četvrtak u Vukovarskoj ulici predlagali su se i svjedoci. Između ostalog, Sevina odvjetnica Jasminka Biloš kao svjedoka želi vidjeti supruga pjevačice Igora Kojića (33), koji je i dalje prijavljen na njenoj adresi na Kozjaku iako je posljednjih mjeseci navodno u Srbiji.

Kako tvrde susjedi, Severina nije bila u Beogradu od travnja, kao ni Igor u Zagrebu na Kozjaku. Pisalo se kako su zahladili odnos nakon što je Seve prošle godine mjesec dana provela kod Kojićevih na Bežanijskoj kosi. Tad su se navodno povisile tenzije do te mjere da su susjedi čuli povišene glasove.

Seve i Igor i dalje su na papiru u braku, kako se doznaje sa suda. I dalje se prate na društvenim mrežama, no ne “lajkaju” se. Pjevačica mu je posljednju objavu posvetila prošlo ljeto, kad je slavio rođendan. Seve je ovo ljeto bila na imanju Tomislava Voštinića nedaleko od Zagreba. Tamo je nazdravljala s društvom. Seve i Voštinić ljetos su bili i na krstarenju.

Tad ga je, kako se doznaje, predstavljala kao tjelohranitelja. Nakon što se počelo špekulirati da su u vezi, pjevačica je to oštro demantirala. Izjavila je da su samo prijatelji. Severina se, čini se, ne želi previše zamarati brojnim sudskim ročištima. Na društvenim mrežama zadnjih dana objavljuje izazovne fotografije u kupaćim kostimima prisjećajući se ljeta.

Pjevačica se nije pojavila ni na posljednja dva ročišta koja je u sporu protiv nje, također u Palači pravde, pokrenula sutkinja Lucija Lasić, koja ju je tužila u veljači lani zbog povrede prava osobnosti i zatražila naknadu štete od 20.000 kuna. Seve se i dalje spori s bivšim partnerom Milanom Popovićem, pišu 24sata.

Share This Article