4.1 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Cjepanicom zatukao ženu (71), rekao da ga je ona prva ubola

Cjepanicom zatukao ženu (71), rekao da ga je ona prva ubola

Zagorski policajci uhitili su muškarca (69) zbog ubojstva 71-godišnje žene s kojom je živio u selu kod Pregrade.

Kako se doznaje, do ubojstva je došlo u noći na petak.

Nakon što su pronašli tijelo u kući, policija je privela muškarca kako ne bi pokušao pobjeći.

Doznaje se da se branio tako što je rekao da ga je žena zazvala oko 3.30 sati ujutro dok je spavao. Potom je, navodno, uzela nož i ubola ga, a on je rekao da je zgrabio cjepanicu kojom je ženu udario po glavi.

Kad je lupio ženu, nož je pao, a on ga je podigao i oprao, a cjepanicu je bacio. Rekao je također i da se nakon toga više ničeg ne sjeća.

Inače, kako se doznaje, par je do potresa živio u Zagrebu, ali kako im je kuća bila oštećena, preselili su u Zagorje te su živjeli na malom imanju u Gornjoj Plemenšćini, koje je žena naslijedila od roditelja.

Istražiteljima je problem bio i utvrđivanje identiteta osumnjičenog koji nije imao ništa od dokumenata, ni osobnu ni domovnicu te je radio na crno kao postolar. Kako bi utvrdili uopće tko je on, ušli su u evidenciju starih osobnih iskaznica i našli da je izdana 16. srpnja 1970. te usporedili otiske prstiju i utvrdili identitet.

Muškarac je po dovršetku istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a tijelo su prevezli na obdukciju na Zavod za sudsku medcinu, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike