8.6 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Božinović o uznemiravanju dvije policajke: Dijeli se fotografija jedne od njih, policija...

Božinović o uznemiravanju dvije policajke: Dijeli se fotografija jedne od njih, policija istražuje

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović komentirao je na konferenciji za novinare oko korone i slučaj seksualnog uznemiravanja u policijskoj postaji na području Dubrovnika.

U zatvorenoj Facebook grupi podrške načelniku kojeg su dvije policajke optužile za uznemiravanje počela se dijeliti fotografija jedne od njih. Božinović je potvrdio da policija ima saznanja o dijeljenju fotografija te da provjeravaju to.

– Utvrđeno je da nijedna zbog toga nije imala neugodnosti i tako treba i ostati – rekao je.

– Diskrecijska je odluka načelnika policijske uprave o disciplinskom postupku. Danas je to počelo i u redu je da pričekamo da se to obavi – dodao je.

U znak podrške načelniku je u nedjelju bio i prosvjed na koji su došli njegovi prijatelji, obitelj i kolege koji smatraju da ga se izlaže javnom linču. Ispred policijske postaje Dubrovnik okupilo se stotinjak ljudi.

Božinović je rekao kako prosvjed nije bio prijavljen.

– Dubrovačka policija će nakon što utvrdi tko je organizator poduzeti mjere iz svoje nadležnosti, sukladno zakonu o zaraznim bolestima – rekao je, pišu 24sata.

Podrška Matku Klariću: Ispred Vile Palme okupilo se preko stotinu ljudi, MUP sutra odlučuje o sudbini rukovoditelja PGP Gruda

Najnovije

Još iz rubrike