7.6 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Milinović oprao bivšeg kolegu iz HDZ-a: Lino Červar u patetičnoj izjavi sebe...

Milinović oprao bivšeg kolegu iz HDZ-a: Lino Červar u patetičnoj izjavi sebe prikazuje kao žrtvu

Lički župan Darko Milinović (57) bio je dugogodišnji član HDZ-a prije nego je izbačen iz stranke 2018. godine. Saborsku fotelju svojevremeno je dijelio s izbornikom hrvatske rukometne reprezentacije Linom Červarom, također istaknutim članom, kao što su to i neki bivši rukometaši slavne zlatne generacije.

Nakon što se 2018. godine rastao s Hrvatskom demokratskom zajednicom, Milinović je nastavio obnašati dužnost župana Ličko-senjske županije pa se nije povukao s javne scene. I dok se njegova aktivnost na društvenim mrežama uglavnom svodi na lokalnu politiku županije uz poneki dodir privatnog života, ovoga puta odlučio se na javni istup protiv Line Červara.

Milinović je na Facebooku oprao nekadašnjeg stranačkog kolegu, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

– Razočarao me Lino Červar… U patetičnoj izjavi nakon utakmice sebe prikazuje gotovo kao žrtvu. U trenutku kada je potreban pokušaj potpune mobilizacije, on daje OSTAVKU…

Iako je jasno rekao da mu je ovo zadnje prvenstvo, još prije nekoliko mjeseci… Očigledno je da ništa ne funkcionira… Jedina mobilizacija je Linova ostavka odmah, a stručni stožer neka dogovori tko će ih voditi protiv Danaca!

Siguran sam ako i izgube da razočarati neće. Bar će se znati reda, tko ulazi, a tko izlazi…

SRETNO KAUBOJI, JOŠ U VAS VJERUJEM… DA, ALI SAMO U VAS! – stoji u Milinovićevoj objavi, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike