-3.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Gobac: Mira je snimila dvije pjesme s Psihomodom, družili smo se..

Gobac: Mira je snimila dvije pjesme s Psihomodom, družili smo se..

U 66. godini u SAD-u preminula je naša proslavljena glumica Mira Furlan. Zbog bolesti je posljednjih nekoliko mjeseci provela u teškom stanju, boreći se za život. Povodom te tužne vijesti s njom su se imali potrebu oprostiti brojni kolege i prijatelji, a davne anegdote prisjetio se za Kurir i Davor Gobac (56).

– Bila je to 1984. godina. Nismo tada mi imali još ni ploču, ali došle su djevojke u studio Radio Zagreba, u čuvenu “Četvorku”, da nam pomognu da snimimo “Nema nje (Zauvijek)” i “Iste stvari” – prisjetio se.

Uz Furlan, zapjevale su i Dubravka Ostojić te Stjepka Kavurić. Unatoč malo poznatoj anegdoti uz studija, kada je Mira bila prateći vokal Psihomodo Popu, Gobac ju je, dakako, uvijek prvenstveno vidio kao sjajnu glumicu.

– Za glumu je, kažu, najvažnija prirodnost, a ona je to imala u sebi. Nisam ja tu dobar kritičar. Imala je najvažnije – karizmu, bila je inteligentna i duhovita osoba. Uvijek ću je kao takvu pamtiti. Bila je starija deset godina od mene. Sjećam se, nas je zvala nekoliko puta kod sebe u stan na tulume. Upoznao nas je Davor Slavnik, s kojim je imala bend Orkestar Mire Furlan – pojasnio je frontmen Psihomodo Popa, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike